Παρασκευή, Ιουλίου 15

"Ντράπηκε και η ντροπή": To Twitter "καταδικάζει" την απόφαση που αφήνει ελεύθερο τον Λιγνάδη μέχρι το Εφετείο

Μέρα ντροπής για την ελληνική δικαιοσύνη χαρακτηρίζουν οι χρήστες του Twitter  με φόντο την απόφαση του ΜΟΔ για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ελάχιστα λεπτά μετά την γνωστοποίηση της απόφασης στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, το όνομα του -καταδικασμένου πλέον για δύο βιασμούς ανηλίκων- έγινε νούμερο ένα trend στο Twitter.

Οι χρήστες αποδοκιμάζουν το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που έκρινε ότι πρέπει να δοθεί ανασταλτικός χαρακτήρας στην ποινή των 12 ετών που επιβλήθηκε στον ηθοποιό.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως μετά από 17 μήνες προσωρινής κράτησης ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό.

Στις αναρτήσεις γίνεται λόγος για μέρα ντροπής για την ελληνική δικαιοσύνη, ενώ δριμεία κριτική ασκείται στην πρόεδρο του δικαστηρίου η οποία τάχθηκε υπέρ της αθωότητας Λιγνάδη και στις τέσσερις κατηγορίες βιασμού.

Δείτε μερικά από τα tweets

 
 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .