Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

“ΛΥΚΑΙΝΑ”! ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Η ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΛΙΔΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΤΗΝ VOGUE: «Η EIKONA EINAI ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΣΑΠΙΑ»(ΦΩΤΟ)

«Έχετε παρατηρήσει πώς τα δυτικά μέσα προωθούν τη γυναίκα του Ζελένσκι; Επίσκεψη στις ΗΠΑ, εξώφυλλα περιοδικών, φωτογραφίσεις στο bunker.

ΖΑΧΑΡΟΒΑ

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι μαζί με την σύζυγο του φωτογραφήθηκαν για την Vogue σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τον πόλεμο στην Ουκρανία -όπως είπαν-, όμως η Μαρία Ζαχάροβα είχε διαφορετική άποψη.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών μέσα από τον λογαριασμό της στο Telegram, σημείωσε το εξής: «Έχετε παρατηρήσει πώς τα δυτικά μέσα προωθούν τη γυναίκα του Ζελένσκι; Επίσκεψη στις ΗΠΑ, εξώφυλλα περιοδικών, φωτογραφίσεις στο bunker. Ακόμη και ο πρόεδρος της Ουκρανίας δίνει πλέον συνεντεύξεις με φόντο τη γυναίκα του».

«Ο λόγος είναι μπανάλ – ο Ζελένσκι έχει κουράσει, το διεθνές κοινό δεν τον ακούει πια, τον βαρέθηκαν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι «ο “πόρος” που λέγεται Ζελένσκι έχει εξαντληθεί εντελώς, η εικόνα είναι απελπιστικά σάπια, επομένως δεν σερβίρεται πλέον χωρίς καρύκευμα. Τώρα το πολιτικό μενού στο πιάτο ονομάζεται “Ζελένσι υπό τη Ολένα”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.