Τρίτη, Ιουλίου 26

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΥΠΕΝ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Ο ΒΙΟΤΟΠΟΣ ΧΑΘΗΚΕ! ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡXOYN ΠΙΑ! ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ!

ΔΑΔΙΑ

Εφόσον – όπως λέει η εισαγωγική παράγραφος του Φορέα Διαχείρισης στην ιστοσελίδα της- το δάσος Δαδιάς είναι “μια από τις σημαντικότερες προστατευόμενες περιοχές σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο”, είναι εξωφρενικό  να μην υπήρχε κάποιο σχέδιο πρόληψης – προστασίας από φωτιά, αφού έχουν δαπανηθεί ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε προγράμματα “προστασίας” που μάλλον δόθηκαν όλα στην πρόληψη από.. δηλητήρια…

Σιγήν ιχθύος από τους εκπροσώπους του ΔΣ και του ΥΠΕΝ για την ασύλληπτη καταστροφή.  Να μην μιλήσουμε για  “τυχόν ευθύνες”. Ενώ η φωτιά έκαψε για 5 ημέρες τα πάντα.. Εν τέλει οι υπεύθυνοι της καταστροφής του δάσους θα επωμιστούν  την ευθύνη… της επικοινωνιακής αναδάσωσης… Μοναδικό, ελληνικό και νεοδημοκρατικό.

Το εμβληματικό  δένδρο που λέγεται και “πεύκο της ταΐστρας” όπου ξεκουράζονταν τα σπάνια αρπακτικά έγινε και αυτό  παρανάλωμα του πυρός! «Εύγε» Μητσοτάκη. ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ!

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a6%ce%9f%ce%a1%ce%95%ce%91%ce%a3-%ce%94%ce%99%ce%91%ce%a7%ce%95%ce%99%ce%a1%ce%99%ce%a3%ce%97%ce%a3-%ce%a5%ce%a0%ce%95%ce%9d-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%9c%ce%97%ce%a4%ce%a3%ce%9f%ce%a4%ce%91%ce%9a/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .