Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΥΠΕΝ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Ο ΒΙΟΤΟΠΟΣ ΧΑΘΗΚΕ! ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡXOYN ΠΙΑ! ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ!

ΔΑΔΙΑ

Εφόσον – όπως λέει η εισαγωγική παράγραφος του Φορέα Διαχείρισης στην ιστοσελίδα της- το δάσος Δαδιάς είναι “μια από τις σημαντικότερες προστατευόμενες περιοχές σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο”, είναι εξωφρενικό  να μην υπήρχε κάποιο σχέδιο πρόληψης – προστασίας από φωτιά, αφού έχουν δαπανηθεί ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε προγράμματα “προστασίας” που μάλλον δόθηκαν όλα στην πρόληψη από.. δηλητήρια…

Σιγήν ιχθύος από τους εκπροσώπους του ΔΣ και του ΥΠΕΝ για την ασύλληπτη καταστροφή.  Να μην μιλήσουμε για  “τυχόν ευθύνες”. Ενώ η φωτιά έκαψε για 5 ημέρες τα πάντα.. Εν τέλει οι υπεύθυνοι της καταστροφής του δάσους θα επωμιστούν  την ευθύνη… της επικοινωνιακής αναδάσωσης… Μοναδικό, ελληνικό και νεοδημοκρατικό.

Το εμβληματικό  δένδρο που λέγεται και “πεύκο της ταΐστρας” όπου ξεκουράζονταν τα σπάνια αρπακτικά έγινε και αυτό  παρανάλωμα του πυρός! «Εύγε» Μητσοτάκη. ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ!

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a6%ce%9f%ce%a1%ce%95%ce%91%ce%a3-%ce%94%ce%99%ce%91%ce%a7%ce%95%ce%99%ce%a1%ce%99%ce%a3%ce%97%ce%a3-%ce%a5%ce%a0%ce%95%ce%9d-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%9c%ce%97%ce%a4%ce%a3%ce%9f%ce%a4%ce%91%ce%9a/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.