Παρασκευή, Ιουλίου 29

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΟΚ!! Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ – ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟY makeleio.gr – ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ – ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

svsdvds

Η άμεση επέμβαση και η μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με εναέρια μέσα πυρόσβεσης και συγκεκριμένα ελικόπτερα αλλά και επίγειες δυνάμεις, έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε πριν δυο ώρες στο χωριό Λάβαρα Σουφλίου.

Αν και αρχικά έκαιγε στα χωράφια, υπήρχε άμεσα κίνδυνος να επεκταθεί στα δάση και το πρόβλημα να μεγαλώσει, μια και φυσούν δυνατοί άνεμοι που δημιουργούν πολλά προβλήματα.

Αυτό όμως που αποκαλύπτεται στα αποκαΐδια προκαλεί τρόμο για το τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι… Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα του makeleio.gr και του δημοσιογράφου Κώστα Θεοχαρίδη, το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά νωρίτερα είναι πέρασμα λ@θρομεταναστών αφού τα Λάβαρα είναι μία ανάσα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Δείτε στο χάρτη πόσο κοντά είναι:

ωδ

Αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει ότι λίγο πριν είδε τουλάχιστον 20 λ@θραίους να περνούν από το σημείο ενώ αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr, λένε ότι συνοριοφύλακες μάζευαν αλλοδαπούς όταν έφτασαν οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να αντιμετωπίσουν τις φλόγες.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την καταστροφή του δάσους της Δαδιάς μόνο τυχαία δεν μπορούν να είναι σε μια εποχή που οι απέναντι έχουν λυσσάξει και ετοιμάζουν γεωτρύπανα και αποβάσεις. Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του makeleio.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .