Τρίτη, Αυγούστου 2

Νέα δολοφονία με θύμα 17χρονη στο Περιστέρι


Νέα δολοφονία με θύμα 17χρονη στο Περιστέρι

Νεκρή βρέθηκε μια νεαρή γυναίκα, περίπου 17 ετών, μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, με την Αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η κοπέλα εντοπίστηκε από τη μητέρα της και την αδελφή της, το βράδυ της Δευτέρας, δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Αραχώβης. Η σορός της έφερε μώλωπες.

Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, καθώς θεωρούν ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στη ΓΑΔΑ δύο άτομα καθώς φέρονται να γνωρίζουν για το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τρίτη δολοφονία με θύμα γυναίκα στη χώρα μας, μέσα σε λίγα 24ωρα. Η πρώτη συνέβη το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου στο Ρέθυμνο με θύμα μια 56χρονη γυναίκα και η δεύτερη το βράδυ της ίδιας μέρας στη Ζάκυνθο όταν 49χρονος αλλοδαπός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 41χρονη σύζυγο του.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε φωτογραφίες

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .