Τρίτη, Αυγούστου 16

Θλίψη στην Καβάλα: «Έσβησε» η 23χρονη Ελένη Σταθώρη (VIDEO)

Νοσηλεύονταν σε κωματώδη κατάσταση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο - Είχε παρουσιάσει επιπλοκές μετά από επέμβαση ρουτίνας στην καρδιά της

Το πρωί της Τρίτης 16 Αυγούστου 2022 έγινε γνωστή στην Καβάλα η είδηση του θανάτου της Ελένης Σταθώρη, της 23χρονης Καβαλιώτισσας η οποία έναν μήνα πριν είχε εισαχθεί στο

Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο των Αθηνών για να υποβληθεί σε «επέμβαση ρουτίνας» και έκτοτε, νοσηλεύονταν «σε κρίσιμη κατάσταση».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της Ελένης Σταθώρη επιδεινώθηκε μετά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει η 23χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι η ιστορία της Ελένης Σταθώρη είχε απασχολήσει το πανελλήνιο όταν οι ίδιοι οι γονείς της είχαν ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα για τη διερεύνηση των αιτιών που την οδήγησαν στην εντατική λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης τοποθέτησης μεταλλικής βαλβίδας στην καρδιά:

Οι τραγικοί γονείς είχαν ζητήσει τη συνδρομή δικηγόρου για να μπορέσουν να πάρουν τον ιατρικό φάκελο του παιδιού τους από το Ωνάσειο, μετά την άρνηση του Κέντρου να τους τον παραδώσει, με την αιτιολογία ότι «το παιδί ακόμα νοσηλεύεται».

 

https://www.typosthes.gr/koinonia/290202_thlipsi-stin-kabala-esbise-i-23hroni-eleni-stathori-video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .