Σάββατο, Αυγούστου 13

Συνελήφθη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα

Συνελήφθη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα

Εντοπίστηκε στην περιοχή Δαφνούλα Ευρυτανίας και προσάγεται στην αρμόδια υπηρεσία ο 29χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος κρυβόταν στα βουνά της περιοχής, εντοπίστηκε και προσάγεται στην αρμόδια υπηρεσία. Όπως μεταδίδει το epirus-tv-news.gr, ο 29χρονος φέρεται να τηλεφώνησε ο ίδιος στους αστυνομικούς.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαφανιστεί στην ορεινή περιοχή Αυλάκι στα σύνορα των νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας, και για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον 29χρονο συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Το χρονικό του φονικού

Στις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Αυγούστου, ο δράστης, που κατάγεται από τον Μεσόπυργο Άρτας, πήγε στο σπίτι της οικογένειας της πρώην συζύγου του, προκειμένου να δει το παιδί του. Στην αρχή επικρατούσε ηρεμία μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Τη «σπίθα» που πυροδότησε την ένταση αποτέλεσε η συζήτηση, μεταξύ του δράστη και της 36χρονης πρώην γυναίκας του, για τα προσωπικά τους.

Τα αίματα άναψαν και αφού ο 29χρονος διαπληκτίστηκε με τον πεθερό του, που υπερασπίστηκε την κόρη του έναντι του μαινόμενου πρώην συντρόφου της, πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα που είχε σε αυτό και φέρεται να τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Παρόντες τη στιγμή της δολοφονίας ήταν η σύζυγος του ηλικιωμένου, καθώς και η πρώην σύζυγος και το παιδί του δράστη. Ο 29χρονος χωρίς να λογαριάζει τίποτα, εκτός από τον πεθερό του, επιχείρησε να τραυματίσει και την πρώην σύντροφό του, καθώς όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, πυροβόλησε και εναντίον της.

 https://www.zougla.gr/greece/article/sinelif8i-o-29xronos-pou-skotose-ton-pe8ero-tou-stin-arta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .