Τρίτη, Αυγούστου 9

Βρετανία: Η «καυτή» 34χρονη που ζει την μεγάλη ζωή διοργανώνοντας sex parties για «λίγους και εκλεκτούς»! (φωτο)

 Η Sarah χρεώνει την είσοδο στα parties 270 ευρώ

Sarah Jane Banahan τη λένε, είναι από το Λίβερπουλ της Αγγλίας και εγκατέλειψε μια καριέρα στη μόδα για χάρη των επιχειρήσεων και συγκεκριμένα την διοργάνωση πανάκριβων… σεξουαλικών εμπειριών για λίγους και εκλεκτούς.

Μέσω της εταιρίας της After Dark, η Sarah φτιάχνει ερωτικά δρώμενα για πλούσιους και διάσημους,

χρεώνοντας τιμή εισόδου 250 λιρών (270 ευρώ), συν ό,τι προκύψει στην πορεία.

Όπως περιέγραψε τη δραστηριότητά της στην εφημερίδα «Liverpool Echo»: «Είναι ένα υψηλού επιπέδου και ευχάριστο περιβάλλον με ασφάλεια … Μπορείς να διαλέξεις ό,τι θες να κάνεις, μπορείς να στέκεσαι εκεί γυμνός με ένα cocktail στο χέρι και να βλέπεις ένα ζευγάρι να κάνει σεξ».

Παρά το γεγονός ότι βγάζει τρελά λεφτά και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, η 34χρονη λέει πως περισσεύουν τα κακά λόγια για την επιχείρησή της. Κάποιοι δεν εκτιμούν καθόλου αυτό που κάνει, μεταξύ αυτών και η οικογένειά της.

«Οι άνθρωποι με αποκαλούν που@@@, αλλά είμαι πολύ καλή σε αυτό που κάνω, μου αρέσουν οι άνθρωποι και είμαι καλή μαζί τους. Ήμουν πολύ κοντά στην οικογένειά μου, αλλά ένας από αυτούς με είπε που@@@, κι έτσι δεν μιλιόμαστε πλέον».

Και συνεχίζει: «Με αποκαλούν τα πάντα, οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται πως είναι δουλειά. Δεν πάω να κάνω σεξ με οποιονδήποτε, εγώ διοργανώνω τα δρώμενα, δεν κάνω σεξ, παραείμαι απασχολημένη, είμαι εκεί για να βοηθώ».

Η Sarah είναι απόφοιτος μάρκετινγκ και δούλευε στον κλάδο της μόδας, πριν αποκαρδιωθεί από τη δουλειά της και αναζητήσει άλλη απασχόληση. Κάποια πηγή πήγε στην Κουάλα Λουμπούρ για να διευθύνει ένα μπαρ, όταν και ήρθε σε επαφή με τα sex parties.

Εκεί, στη Μαλαισία, βρήκε τη δουλειά των ονείρων της, όπως λέει: «Δεν είχα ιδέα από αυτά. Ήταν πολύ πονηρά και άρχισα να πηγαίνω σε ερωτικά πάρτι με τον πρώην σύντροφό μου σήμερα».

Η Sarah γράφει πλέον ερωτικές στήλες σε γνωστά περιοδικά και επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλη την Αγγλία.

pronews.gr στο Instagram 

https://www.pronews.gr/lifestyle/vretania-i-kayti-34xroni-zei-tin-megali-zoi-diorganonontas-sex-parties-gia-ligous-kai-eklektous-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .