Τρίτη, Αυγούστου 16

Στον Έβρο ο Νότης Μηταράκης για τους 38 μετανάστες.---Από που έρχονται κυνηγημένοι διατρέχοντας φόβο για τις ζωές τους;Έρχονται από πόλεμο; Απειλήθηκαν από το κράτος τους ότι θα τους σκοτώσουν;;

Στον Έβρο ο Νότης Μηταράκης για τους 38 μετανάστες

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους και θα προβεί και σε δηλώσεις.Για την υγεία των Ελλήνων θα ενδιαφερθεί κανένας προδότης πολιτικός; 

Πως ζούνε συνταξιούχοι Έλληνες με ένσημα με 400 ευρώ σύνταξη Μηταράκη;;Νοιάστηκε ο Τσίπρας ή σήμερα ο Μητσοτάκης πως τα φέρνουν βόλτα σε έξοδα φάρμακα, γιατρούς, και αν περισσέψει κάτι για το φαγητό, του Μήνα οι χαμηλοσυνταξιούχοι; Καλά είναι να βοηθάτε τους ξένους αλλά πρώτα βλέπουμε να μην πεινάνε μέσα στο σπίτι μας και μετά βοηθάμε και τους απ' έξω.


Στον Έβρο έτρεξε σήμερα  το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, προκειμένου να μεταβεί στο ΚΥΤ Φυλακίου όπου και θα μεταφερθούν οι 38 μετανάστες που εντοπίστηκαν χθες σε ελληνικό έδαφος μετά τον πολυήμερο εγκλωβισμό τους σε τουρκική νησίδα στον ποταμό.

Ο κ. Μηταράκης, όπως ενημέρωσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, θα ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους και θα προβεί και σε δηλώσεις.


Όπως είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, οι ελληνικές αρχές ενήργησαν τάχιστα μόλις έγινε αντιληπτό ότι η ομάδα των μεταναστών πέρασε παράνομα σε ελληνικό έδαφος. «Οι άνθρωποι αυτοί ισχυρίζονται ότι βρίσκονταν σε νησίδα, ωστόσο όπως προέκυψε και από τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας τα τελευταία 24ωρα δεν βρέθηκαν ίχνη ζωής στα εν λόγω σημεία. Ωστόσο στην συνέχεια εντοπίστηκαν 4 χλμ νοτιότερα επί ελληνικού εδάφους και έχοντας μαζί τους μία βάρκα που δεν είχαν τις προηγούμενες ημέρες», είπε χαρακτηριστικά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .