Τετάρτη, Αυγούστου 24

Δήλωση «βόμβα» για τον πνιγμό της 6χρονης στην Κόρινθο: «Ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας»!

Το επόμενο τριήμερο θα υπάρχουν «απτές αποδείξεις»! - Ούτε κιχ δεν έβγαλε ο πατέρας της μικρής Αμέλιας κατά τη μεταγωγή του στην Εισαγγελία

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου στο οποίο κρατείται, μετέβη σήμερα λίγο πριν τις 10:00 στην Εισαγγελία (σ.σ. όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί) ο πατέρας της μικρής Αμέλιας, η οποία πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι στα Ίσθμια.

Αυτή τη φορά ήταν αμίλητος και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

Θυμίζουμε ότι το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα κάτω από τα ύφαλα αγκυροβολημένης λέμβου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στον 42χρονο πατέρα της, ο οποίος έδωσε ανεπαρκείς εξηγήσεις στις Αρχές για τις συνθήκες θανάτου της κόρης του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

 

Στον 42χρονο πατέρα της, ο οποίος έδωσε ανεπαρκείς εξηγήσεις στις Αρχές για τις συνθήκες θανάτου της κόρης του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.


«Όλα ακόμα είναι στο επίπεδο υποψίας», σχολίασε, αλλά εμφανίστηκε βέβαιος πως το προανακριτικό έργο θα έχει αποτέλεσμα.

Για τον θάνατο της εξάχρονης Αμέλιας έχει ζητηθεί νεκροψία-νεκροτομή, η οποία αναμένεται να προστεθεί στα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές για την υπόθεση.


«Βόμβα» από Μπαλάσκα

Ο συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως «υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια» και πρόσθεσε μάλιστα ότι «περιμένουμε τουλάχιστον μέσα στα επόμενα τρία 24ωρα να υπάρχουν απτές αποδείξεις για να μπορέσουμε να κλείσουμε τον φάκελο και να τον παραδώσουμε στην εισαγγελία»!

«Όλα ακόμα είναι στο επίπεδο υποψίας», σχολίασε, αλλά εμφανίστηκε βέβαιος πως το προανακριτικό έργο θα έχει αποτέλεσμα. Για τον θάνατο της εξάχρονης Αμέλιας έχει ζητηθεί νεκροψία-νεκροτομή, η οποία αναμένεται να προστεθεί στα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές για την υπόθεση. Σοκαριστικές στιγμές Να σημειώσουμε ότι στην κατάθεσή του στους Λιμενικούς, ο πατέρας του παιδιού ισχυρίστηκε ότι φόρεσε σωσίβιο στο κοριτσάκι για να κολυμπήσει, ενώ είχε μπει κι αυτός στη θάλασσα. Στη συνέχεια, είπε ότι προσπάθησε να ανεβάσει την κόρη του πάνω σε μια δεμένη βάρκα και -όπως ισχυρίστηκε- του γλίστρησε, της έφυγε το σωσίβιο από τη μέση και η μικρή βρέθηκε στο βυθό, σε βάθος 6 μέτρων. Δημοφιλείς ειδήσεις Κακοκαιρία στη χώρα: Καθιζήσεις, ζημιές και προβλήματα Υποστήριξε δε, ότι δεν μπόρεσε να βουτήξει για να την σώσει, επειδή πάσχει από άσθμα και επεσήμανε ότι δεν είχε μαζί του το κινητό του και χρειάστηκε να περπατήσει αρκετά αναζητώντας βοήθεια. Ο ψαροντουφεκάς Παύλος Μπουνάς από την πλευρά του, ο άνθρωπος που έβγαλε από το νερό τη μικρή Αμέλια, περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές: «Τα νερά ήταν θολά λόγω καιρού, είχε κύμα. Η απόσταση που ήμουν κάτω από τη βάρκα ήταν 1-2 μέτρα. Κολυμπούσα από κάτω, έκανα ψαροντούφεκο και ξαφνικά κοιτάω πάνω: Κουνιόντουσαν ανθρώπινα χέρια και πόδια. Μπα, λέω, δεν μπορεί, ιδέα μου είναι. Κάτω ακριβώς από τον πάτο της βάρκας. Αυτή η συγκεκριμένη βάρκα ήταν ίσια από κάτω, δεν ήταν καμπυλωτή. Κοιτάω καλά, βλέπω άνθρωπο και συνειδητοποιώ ότι είναι παιδί. Βγαίνω έξω από το νερό και φωνάζω στη γυναίκα μου: “Φανή, Φανή, πάρε την αστυνομία, το λιμενικό, πέθανε παιδί”. Βούτηξα ξανά, πιάνω το παιδί από το χέρι, το βγάζω έξω και με το που το ακουμπάω στα χαλίκια, το παιδί ξεκίνησε να βγάζει νερό και αφρούς από το στόμα. Έκανε εμετό, έβγαζε φαγητά. Το παιδί ήταν φουλ φαγωμένο» 

.https://www.newsbreak.gr/ellada/369874/dilosi-vomva-pnigmo-6chronis-korintho-endeixeis-egklimatikis-energeias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .