Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Ενώ υπουργοί αγοράζουν ακίνητα στη Μύκονο, αύριο το μεγάλο “χτύπημα” στους καταναλωτές: Στα 616,38 ευρώ η μεγαβατώρα στην Ελλάδα, 183 … Ισπανία – Πορτογαλία που πήραν μέτρα!

 Με αφορμή το άρθρο-κόλαφο των New York Times για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων με τίτλο «Ολοφάνερη η σήψη στην καρδιά της Ελλάδας», η Έλενα Ακρίτα με μια σύντομη αλλά καυστική ανάρτηση στο Facebook, τρολάρει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που ως γνωστόν, παντού βλέπει… «ΣΥΡΙΖΟμάγαζα».

Σχολιάζει η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό: «Mα γιατί ασχολείστε με τους ΝΥ Times. Μην τους δίνετε αξία, ευκαιρία ψάχνουν να βγουν απ’ την αφάνεια» με νόημα για τη συνήθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποδίδει μονίμως την κριτική που της ασκείται σε αντιπολιτευτική εμπάθεια.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

από documentonews.gr, μέσω thefaq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.