Δευτέρα, Αυγούστου 22

Δώστε άσυλο, δώστε ιθαγένεια σε όλους τους κατατρεγμένους της γης, κάντε τους μόνιμους πολίτες στην Ελλάδα των 8 εκατ. Ελλήνων---Δώστε ότι έχετε σε παράνομους μετανάστες και τελειώστε με την Ελληνική Φυλή. Αυτός δεν είναι ο σκοπός σας;;Όταν τους νοικιάζεται στέγη, τους παρέχεται τα πάντα, σπουδάζετέ τα παιδιά τους, και στους Έλληνες της τρίτης ηλικίας δίνετε σύνταξη 400 ευρώ για να πληρώσουν ενοίκιο, ΔΕΗ, νερό, τηλ. φάρμακα, γιατρούς τους έχετε βάλει σε πρόγραμμα θανάτου! Εσείς μπορείτε να ζήσετε με 400 ευρώ ένα μήνα; ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ σε όλα τα κόμματα!.

Στον "αέρα" η πλατφόρμα "Προγραμματισμός Απόδοσης Ραντεβού για υποβολή μεταγενέστερης αίτησης" της Υπηρεσίας Ασύλου.--ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ;;

Στον "αέρα" η πλατφόρμα "Προγραμματισμός Απόδοσης Ραντεβού για υποβολή μεταγενέστερης αίτησης" της Υπηρεσίας Ασύλου

Από σήμερα, Δευτέρα, 22/8, τίθεται σε εφαρμογή η παραγωγική λειτουργία της πλατφόρμας "Προγραμματισμός απόδοσης ραντεβού για υποβολή μεταγενέστερης αίτησης", η οποία απευθύνεται σε αιτούντες άσυλο, των οποίων το αρχικό αίτημα έχει απορριφθεί τελεσίδικα. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα απευθύνεται σε όσους Πολίτες Τρίτων Χωρών (ΠΤΧ) επιθυμούν να υποβάλουν εκ νέου αίτημα διεθνούς προστασίας στη χώρα μας και υπό την προϋπόθεση ότι το αρχικό τους αίτημα έχει απορριφθεί τελεσίδικα.  

Η  πλατφόρμα αναπτύχθηκε και είναι διαθέσιμη στα: Αγγλικά, Αραβικά, Μπεγκάλι, Φαρσί, Κιρμαντζί, Νταρί, Παστό, Αλβανικά (Σκιπ), Τουρκικά, Ουρντού, Γεωργιανά, με δυνατότητα επέκτασης σε περισσότερες γλώσσες μελλοντικά, εφόσον προκύψει ανάγκη.  


Με σκοπό την ορθή τήρηση του προγραμματισμού και τη διευκόλυνση της εξυπηρέτησης σας παρακαλείστε όπως προσέρχεστε 30 λεπτά τουλάχιστον νωρίτερα του προγραμματισμένου ραντεβού καταγραφής σας έχοντας στην κατοχή το σύνολο των ταυτοποιητικών εγγράφων σας.  

Με την έναρξη λειτουργίας της παραπάνω διαδικασίας, η εφαρμογή του skype που ίσχυε μέχρι πρότινος για την απόδοση ραντεβού καταγραφής παύει να ισχύει.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .