Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:Τελείωσε η εποπτεία από τις Βρυξέλλες--Α. Βαγενά: «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια του υπερταμείου, αντέξαμε σκλαβιά για 400 χρόνια»

Ξεχάστε το «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, θέλοντας να υπερασπιστεί την υπερψήφιση του πολυνομοσχέδιου, ξεστόμισε το απίστευτο:
«Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Stigma FM, πρόσθεσε ότι «είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες».

Πιο άτυχη παρομοίωση δεν θα μπορούσε να βρεθεί. Από τα λεγόμενα της κυρίας Βαγενά προκύπτει ότι η Ελλάδα είναι το απολωλός πρόβατο που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τα ξένα μαντρόσκυλα ή μάλλον τον ντόπιο τσοπάνο που θα υπακούει στις εντολές του τσέλιγκα-τραπεζίτη.

“Το δημόσιο κατάντησε ένας παράδεισος τεμπέληδων” είπε ακόμα η Άννα Βαγενά.
Μετά έβγαλε τα σανδάλια της και αποκαμωμένη έγειρε στον δερμάτινο καναπέ της Βουλής να ξεκουαστεί.

3vita.gr/vagena-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.