Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Για αφομοίωση;; Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;; Όσο αφομοιώθηκαν και οι ρομά

Όλοι οι ρομά από το ανατολικό μπλοκ ήρθαν στην Ελλάδα για να παίρνουν τα επιδόματα τώρα έρχονται και όλοι οι μουσουλμάνοι για να κλέβουν, να βιάζουν να σκοτώνουν πολίτες. Η κυβέρνηση τι κάνει... όλα καλά;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όπως βλέπετε η αφομοίωση συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς.

Το επικό είναι ότι θέτει το ζήτημα μόνο στον τουρισμό δηλαδή τους θεωρεί γηγενείς και μέλη της ελληνικής κοινωνίας. Αχ ρε Μπίλη σε λίγο δεν θα τολμάτε να βγείτε έξω με όλους αυτούς. Θα σας βλέπουν και χαριτωμένους όπως είστε θα προσβάλλονται στο θρησκευτικό τους αίσθημα έτσι όπως είναι οι περισσότεροι αμόρφωτοι και φανατικοί και σας βλέπω να τρέχετε με τα φουλάρια σας να ανεμίζουν για να γλυτώσετε.
 
Το ίδιο θα ισχύει και για τις γυναίκες με τα ελαφρά τους και "άσεμνα" ντυσίματα. Όταν εισάγεις στην κοινωνία σου έτσι εύκολα και με τέτοια ένταση ανθρώπους (:) με άλλες νοοτροπίες, θρησκείες και ηθικές αξίες, εξαθλιωμένους, άνεργους, αμόρφωτους και φανατικούς συνάμα τι μπορείς να περιμένεις εκτός από την αύξηση της εγκληματικότητας;;
 
Θέμα χρόνου είναι όλοι αυτοί να οργανωθούν κοινωνικά αλλά και πολιτικά και να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους εκτός των γκέτο τους. Και όσοι πιο πολλοί γίνονται τόσο χειρότερο θα γίνεται. Αλλά όταν τα λέμε αυτά κινδυνεύουμε να χαρατηριστούμε ξενοφοβικοί, ρατσιστές και συντηρητικοί, τότε αναγκαστικά σιωπούμε και παρακολουθούμε αμίλητοι την εξέλιξη των πραγμάτων και φυσικά το καθημερινό αστυνομικό δελτίο .
 
Για αφομοίωση;; Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;; Όσο αφομοιώθηκαν και οι ρομά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.