Παρασκευή, Αυγούστου 5

Δεν αντέχει άλλο μητσοτακισμό και τσιπρισμό η πατρίδα – Έλληνες ξυπνήστε!!!

Πάρτε το χαμπάρι, αν δεν επαναστατήσουμε, θα πεθάνουμε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας, δούλοι σε μια ξένη χώρα, υπηρετώντας άθελά μας τα συμφέροντα των δυναστών μας.

Δεν αντέχει άλλο μητσοτακισμό και τσιπρισμό η πατρίδα – Έλληνες ξυπνήστε!!!

Του Factor X Jr

Οι μόνες πολιτικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να μπουν ανάχωμα στην κατρακύλα της πατρίδας, αντικειμενικά (όλοι οι υπόλοιποι είναι ραγιάδες και κοιτούν μονάχα την πολιτική επιβίωσή τους), είναι ο Σαμαράς και ο Καραμανλής.

Εξ ου και τα διθυραμβικά άρθρα του Antinews, για να τους μπολιάσουμε με θάρρος και τόλμη ενόψει του μεγάλου

άλματος.  

Φαίνεται όμως ότι δεν τολμούν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα.

Προφανώς κιοτεύουν μπροστά στα αδιέξοδα που έχει προκαλέσει στην πατρίδα η δουλοπρέπεια του Μητσοτάκη και του Τσίπρα και ποντάρουν στην κατάρρευσή τους για να έρθουν κατόπιν ως σωτήρες.

Δε σώζεται έτσι όμως η Ελλάδα.

Μόνη ελπίδα πλέον για τη σωτηρία της πατρίδας, οι Έλληνες.

Οι οποίοι πρέπει να ξεσηκωθούν και να εξοστρακίσουν τα υποδουλωμένα παιδάκια που υποδύονται τους λυτρωτές της πατρίδας.

Έχοντας αποδεχτεί αμφότεροι τις εντολές των Αμερικανών, εκτελώντας κάθε προσταγή τους για να κερδίσουν τον νέο ψυχρό πόλεμο που ξεκίνησαν, με τραγικές συνέπειες για τη χώρα.

Ουδείς εκ των… ταγών σηκώνει ανάστημα απέναντι στις επεκτατικές ονειρώξεις του σουλτάνου,  γιατί έτσι τους είπαν τα αφεντικά.

Ουδείς εκ των… ταγών προασπίζεται τον καθημαγμένο λαό, αφήνοντάς τον βορά στους… μεταπολιτευτικούς  νταβατζήδες μέσω των οποίων διατηρούν την εξουσία τους.

Συναινώντας στη διάλυση της χώρας διαμέσου του πλιάτσικου -στα πάντα- με μοναδικό γνώμονα το φούσκωμα των πορτοφολιών τους.

Έλεος πια!!!

Πάρτε το χαμπάρι, αν δεν επαναστατήσουμε, θα πεθάνουμε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας, δούλοι σε μια ξένη χώρα, υπηρετώντας άθελά μας τα συμφέροντα των δυναστών μας. 

Έλληνες ξυπνήστε!!!

 https://antinews.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%83%ce%b9/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .