Δευτέρα, Αυγούστου 8

ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Αγία Παρασκευή: Ξυλοκόπησαν με γκλομπ 17χρονο, για να του αρπάξουν το κινητό και μόλις 5 ευρώ!

xilodarmos_anilikos_art

Συγκλονίζει η περιγραφή του ανήλικου θύματος - «Ήταν πρησμένο το πρόσωπό του και έφτυνε αίμα» λέει ο πατέρας του που τον βρήκε αιμόφυρτο μετά την επίθεση

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 17χρονου από ανήλικους στην Αγία Παρασκευή το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με στόχο να του αρπάξουν το κινητό και μόλις... πέντε ευρώ  που είχε επάνω του.

«Ήμουν με δύο φίλους μου και πηγαίναμε στην πλατεία, σταμάτησε μπροστά μας ένα αμάξι, οι φίλοι μου πρόλαβαν να φύγουνε, αυτοί πιάσανε εμένα και άρχισαν να με βαράνε» δήλωσε ο 17χρονος μιλώντας στην ΕΡΤ, προσθέτοντας πως η ομάδα των δραστών αποτελείτο από τέσσερα άτομα.

Ο πατέρας του 17χρονου μαθητή περιέγραψε με τη σειρά του τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν τον ενημέρωσαν ότι ο γιος του χρειάζεται βοήθεια: «Ήταν πρησμένο το πρόσωπό του και έφτυνε αίμα. Κανένας να μην το ζήσει. Αναρρώνουμε σιγά σιγά. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε τα δόντια του» τόνισε.

 

Αναρρώνουμε σιγά σιγά. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε τα δόντια του» τόνισε.



«Είχαν ένα σφυρί λαστιχένιο και ένα γκλομπ. Όλα τα χτυπήματα ήταν από τον θώρακα και πάνω. Είχε λιποθυμήσει, του μίλαγαν και δεν θυμότανε» λέει ο πατέρας του.Όταν οι δράστες κατάλαβαν ότι περαστικοί είχαν  καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας του τζιπ στο οποίο επέβαιναν με σκοπό να τις δώσουν στην Αστυνομία, τότε εκείνοι τις ξήλωσαν και τράπηκαν σε φυγή. Ο άνθρωπος που έσωσε τον ανήλικο από τα χέρια των ληστών ήταν ένας πολίτης που βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στους δράστες να αφήσουν το θύμα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής εξιχνίασαν γρήγορα την υπόθεση συλλαμβάνοντας δύο 17χρονους και ταυτοποιώντας ακόμα δύο.

Ειδήσεις https://www.protothema.gr/greece/article/1272482/agia-paraskeui-xulokopisan-me-glob-17hrono-gia-na-tou-arpaxoun-to-kinito-kai-molis-5-euro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .