Δευτέρα, Αυγούστου 1

Συγκλονίζει ο Τριανταφυλλόπουλος για τον… “αντίπαλο” Κούγια – Διπλή αποκάλυψη για την υγεία του!

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για μάχη που δίνει για τη ζωή του, την οποία σκοπεύει να κερδίσει. Χθες, ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος επανήλθε μιλώντας για ακραίες υπερβολές που δημοσιοποιήθηκαν και παρουσιάζοντας την πραγματική κατάσταση της υγείας του.

Όπως είπε μεταξύ άλλων, λόγω ατυχήματος με το αυτοκίνητο μου, αντί του ετήσιου γενικού check up, υποβλήθηκε σε έκτακτο έξι μήνες νωρίτερα του προβλεπόμενου. «Διαπιστώθηκε μετά από εξέταση πυρηνικής ιατρικής (PET SCAN) ότι ο καρκίνος είχε προσβάλει σε εμβρυακό στάδιο τους λεμφαδένες μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, απέκρυψε το γεγονός αυτό από τα παιδιά του και τους στενούς συνεργάτες του, αποφασίζοντας να συνεχίσει την καθημερινή παρουσία του στα δικαστήρια αλλά και να προεδρεύει συνεδρίων ποινικού δικαίου, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, μέχρι τις καλοκαιρινές δικαστικές διακοπές «ώστε να διεξαγάγω σημαντικές ποινικές δίκες καθημερινής ρουτίνας». Συνεχίζοντας την εξομολόγησή του, ο γνωστός ποινικολόγος επισημαίνει πως με την ολοκλήρωση της δίκης Λιγνάδη, εισήχθη στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε εξάωρη εγχείρηση όπου μου αφαιρέθησαν με ρομποτική μέθοδο, εκτός των καρκινογόνων, προληπτικά, τριάντα εννέα ακόμη λεμφαδένες!

Η είδηση αυτή προφανώς και προκάλεσε σοκ σε όλους, φίλους και… εχθρούς, ανάμεσά τους και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έχει καλές σχέσεις με τον ποινικολόγο, όμως αποφάσισε αυτή την περίοδο να «κρύψει το τσεκούρι του πολέμου» και να σταθεί δίπλα του.

Δείτε το μήνυμά του στα social media και θυμηθείτε τι έγραφε την προηγούμενη εβδομάδα:

Πηγή: sportdog.gr

 https://seleo.gr/koinonia/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .