Κυριακή, Αυγούστου 21

Κάποιοι έχουν εμμονή για να πάρουμε τα αμφίβια-«σακαράκες» από τις ΗΠΑ.


Ο διοικητής του Σώματος των Πεζοναυτών των ΗΠΑ απαγόρευσε τη χρήση των AAV σε αμφίβιες ασκήσεις. Εμείς;; Μάλλον εδώ κάποιοι θέλουν να πάρουν τις μίζες τους.

Όσοι τα θέλουν είναι ηλίθιοι το λιγότερο. Πόσο μυαλό θέλει με τόσα νησιά και μικρές αποστάσεις να χρησιμοποιήσεις οπλισμένα, θωρακισμένα ταχύπλοα για μεταφορά από άλλα νησιά ή την ηπειρωτική Ελλάδα; Μέχρι να φτάσουν τα αποβατικά με αυτά θα φτάσουν τα ταχύπλοα. Άσε που γρηγορότερη προσέγγιση στην ακτή σημαίνει και μικρότερη έκθεση σε πυρά. 

Επίσης πολλά ελικόπτερα, επιτέλους Blackhawk που έχουν προσπαθήσει να πάρουν τα πάντα από τις ΗΠΑ εκτός αυτών, με γραμμή παραγωγής για κάλυψη όλων των αναγκών όλων των σωμάτων. Ήμαρτον πια. Εκτός και αν καταφέρουμε να μπούμε σε κανένα πρόγραμμα νέου ελικοπτέρου των ΗΠΑ ή άλλης χώρας με γραμμή παραγωγής επίσης. Τα νέα με τις μεγαλύτερες ταχύτητες με τις διπλές έλικες και την προωθητική είναι ότι πρέπει. Όπως και το νέο τυφέκιο με 6.8mm πυρομαχικά.

Οι απέναντι πώς καταφέρνουν πάντα να παίρνουν αυτά που θέλουν σε μεγαλύτερο ή μικρότερο ποσοστό;; Πού είναι και ούγκανοι ανθυποπίθηκοι;; Ο "πιο έξυπνος λαός του κόσμου" δεν μπορεί;; Είναι περισσότερο πατριώτες τα μογγόλια από εμάς;; Αρχίδια πατριώτες, διεθνιστές ισλαμιστές είναι. Θα μπορούσαν να περιμένουν 20 το πολύ χρόνια να καταπιούν όλη τη Δύση εκ των έσω αλλά είναι φανατικοί ούγκανοι και δεν μπορούν να περιμένουν όπως κάνουν άλλοι πιο πονηροί. Άλλος είναι ο λόγος.

Τουρκοκρατία, κατοχή, ΠΑΣΟΚ (όλων των χρωμάτων), μας έμαθαν να είμαστε πονηροί παρτάκηδες για να επιβιώνουμε. Ακόμα και η κρίση και τα μνημόνια δεν ήταν αρκετά για να καταλάβει ο ελληνάκος ότι είναι στο χέρι του. Βγαίναμε από τα μνημόνια και κάθονταν και άκουγαν τους ροζ πασόκους..το ΕΛΙΑμεπ, ότι πιο σάπιο υπάρχει αυτήν την στιγμή στην χώρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .