Σάββατο, Αυγούστου 27

Ίλιον: Αστυνομικοί πέτυχαν γ#φτους μέσα σε διαμέρισμα, τους κυνήγησαν και τους συνέλαβαν

ΔΙΑΣ

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στην περιοχή του Ίλιον, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αντιλήφθηκαν διαρρήκτες που είχαν μπει σε διαμέρισμα και τους κάλεσαν να βγουν. Αυτοί αρνήθηκαν και επιχείρησαν να διαφύγουν και έτσι ακολούθησε καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τους κακοποιούς να παραδοθούν, ωστόσο αυτοί δεν υπάκουσαν, μπήκαν στο ΙΧ αυτοκίνητο τους και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Επί τόπου συνελήφθη ένας από τους κακοποιούς, ενώ ξεκίνησε καταδίωξη και στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή της Ζωφριάς το όχημα των δραστών προσέκρουσε σε ένα διερχόμενο ΙΧ αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν δύο από τους συνολικά τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε είναι Ρομά, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για τον τελευταίο.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .