Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Ίλιον: Αστυνομικοί πέτυχαν γ#φτους μέσα σε διαμέρισμα, τους κυνήγησαν και τους συνέλαβαν

ΔΙΑΣ

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στην περιοχή του Ίλιον, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αντιλήφθηκαν διαρρήκτες που είχαν μπει σε διαμέρισμα και τους κάλεσαν να βγουν. Αυτοί αρνήθηκαν και επιχείρησαν να διαφύγουν και έτσι ακολούθησε καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τους κακοποιούς να παραδοθούν, ωστόσο αυτοί δεν υπάκουσαν, μπήκαν στο ΙΧ αυτοκίνητο τους και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Επί τόπου συνελήφθη ένας από τους κακοποιούς, ενώ ξεκίνησε καταδίωξη και στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή της Ζωφριάς το όχημα των δραστών προσέκρουσε σε ένα διερχόμενο ΙΧ αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν δύο από τους συνολικά τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε είναι Ρομά, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για τον τελευταίο.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.