Σάββατο, Αυγούστου 27

[ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ] ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΦΟΡΤΗΓΟ ΘΕΡΙΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

ΒΣ

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη νότια Ολλανδία όταν φορτηγό εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε πλήθος, παρασύροντας τους παρευρισκόμενους σε υπαίθριο μπάρμπεκιου, στην πόλη Νόιε Μπάιγερλαντ. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς.

 

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 19.00 τοπική ώρα (20.00 ώρα Ελλάδας) σε απόσταση 30 χιλιομέτρων νότια του Ρότερνταμ ενώ διεξαγόταν η ετήσια εκδήλωση συγκέντρωσης για μπάρμπεκιου.

ΒΣ ΦΓΗ

Σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα, ο οδηγός του φορτηγού οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες, ασθενοφόρα και περιπολικά έχουν σπεύσει στο σημείο. Σειρά θυμάτων μεταφέρθηκαν με σοβαρούς τραυματισμούς στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία δεν είναι ακόμη σε θέση να πει πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πόσοι τραυματίστηκαν.

Ο οδηγός του φορτηγού μεγάλου κυβισμού, το οποίο ανήκει σε ισπανική μεταφορική εταιρεία, έχασε τον έλεγχο χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση ανάσυρσης θυμάτων.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφοντας όσα δραματικά αντίκρισαν, είπαν ότι είδαν ανθρώπους να κλαίνε, αιμόφυρτους στο πάτωμα και αστυνομικούς να τρέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .