Σάββατο, Αυγούστου 6

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ!!! “ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ… ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ” – ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ” ΤΗ ΝΔ – ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ

Kyria

Σε φάση αυτογελοιοποίησης έχει εισέλθει η κυβέρνηση, από τη στιγμή που προσπαθεί να καλύψει το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών με αστείες δικαιολογίες, που θα ζήλευε ακόμη και ο Μάρκος Σεφερλής!

Πιο συγκεκριμένα, διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου υποστήριζαν, τις τελευταίες ώρες, ότι το τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη παρακολουθείτο από την ΕΥΠ, με εντολή εισαγγελέως, ‘επειδή το είχαν ζητήσει οι Μυστικές Υπηρεσίες της… Αρμενίας και της Ουκρανίας’!

Οι διαρροές αυτές θα προκαλούσαν άφθονο γέλιο, στο μέσον του καλοκαιριού, αν δεν αφορούσαν ένα τόσο μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο, το οποίο κλονίζει συνθέμελα την κυβέρνηση Μητσοτάκη και έχει υποχρεώσει τον Πρωθυπουργό να θυσιάσει, ήδη, τον στενότερο συνεργάτη του και τον πλέον έμπιστο άνθρωπό του, δηλαδή τον ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος, μέχρι προχθές, ήταν το νούμερο 2 του συστήματος εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαψεύδει η Αρμενία

Τις διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου περί ‘αιτήματος της Αρμενίας για παρακολούθηση του Ανδρουλάκη’, έσπευσε να διαψεύσει επισήμως ο Αρμένιος πρεσβευτής στην Αθήνα.

Από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση εμφανίζεται παντελώς ανίκανη να δώσει πειστικές απαντήσεις στο σκάνδαλο – βόμβα των υποκλοπών και προσπαθεί να ροκανίσει το χρόνο, παραπέμποντας τη διερεύνηση του σκοτεινού αυτού ζητήματος σε Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής από τις αρχές Σεπτεμβρίου, δηλαδή ουσιαστικά πετώντας την μπάλα στην εξέδρα!

Σε πείσμα, όμως, του κουκουλώμστος, που επιχειρείται από όλα τασ συστημικά – φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, η φωτιά του σκανδάλου των υποκλοπών έχει φουντώσει σε τέτοιο βαθμό, που να έχει γίνει πρώτο ή δεύτερο θέμα στα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ, όπου γίνεται λόγος ακόμη και για πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα παραμένει και μετατρέπεται σε επικίνδυνη περιδίνηση (κοινώς ρουφήχτρα), που τραβάει τον Μητσοτάκη προς τα κάτω και δημιουργεί την εικόνα πως μετράει εβδομάδες ή και ελάχιστους μήνες ακόμη στην Πρωθυπουργία της χώρας. Αυτά τα ρεζιλίκια ούτε στην Τουρκία. Ούτε καν στην Αφρική!

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9f%ce%a7%ce%99-%ce%91%ce%a0%ce%9b%ce%91-%ce%9c%ce%a0%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%9d%ce%99%ce%91-%ce%9f%ce%a5%ce%a4%ce%95-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%9a%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .