Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Νέα έξοδος μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού (φωτογραφία)

Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Νέα έξοδος μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού (φωτογραφία)

Μετά τις δύσκολες μέρες που πέρασε η σχέση τους, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη δείχνουν να τα έχουν βρει για τα καλά και να έχουν αφήσει οριστικά στο παρελθόν ότι τους χώριζε.

Λίγες εβδομάδες μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού που έκανε η Βαρβάρα Κίρκη, ήρθε η επανασύνδεση μεταξύ εκείνης και του γνωστού τραγουδιστή.  Από τότε, οι δυο τους κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις,

δείχνοντας πως η αγάπη του ενός για τον άλλον είναι πάνω από όλα.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς ανήρτησε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται για φαγητό με την παρέα του. Ανάμεσά τους, ο Θέμης Αδαμαντίδης με τη Βαρβάρα Κίρκη που κάθονται δίπλα δίπλα.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγους μήνες ο Αλέξης Πρεβενάς είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών. Μετά τη σύντομη περιπέτειά του με τη δικαιοσύνη, αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.