Πέμπτη, Αυγούστου 4

Πύρινος Λόγιος : Η Βρωμιά και η δυσωδία του Μαξίμου, μέσα από την πολύκροτη υπόθεση Λιγνάδη!

Σημείωμα από τον
Πύρινο Λόγιο

Τον Κώστα τον Βαξεβάνη τον εκτιμώ ιδιαιτέρως. Σίγουρα ΟΧΙ για τις πολιτικές του πεποιθήσεις (υπήρξε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και δηλωμένος φίλος του Τσίπρα), αλλά για τη δημοσιογραφία που κάνει ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
Ο Βαξεβάνης, είναι αυτό που λέμε με όλη τη σημασία της λέξης, Δημοσιογράφος.

Η σειρά εκπομπών που έκανε με τον τίτλο ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ στην ΕΡΤ, ήταν πραγματικά διεθνούς επιπέδου δημοσιογραφία. Με τον Βαξεβάνη, είμαστε συμπατριώτες και γνωστοί. Τον παρακολουθώ εδώ και χρόνια και τον σέβομαι απεριόριστα για το μέγεθος και τη βαρύτητα του ρεπορτάζ του.

Στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι υποστήριζε με θέρμη τα έργα και τις πράξεις του Τσίπρα, εξακολουθούσα να διαβάζω τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του, παραγκωνίζοντας παράλληλα την…πολιτική του ταυτότητα. Το συγκρότημα των ΜΜΕ που έχτισε, το έκανε με την αξία του. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν πήρε κρατικό χρήμα, όπως π.χ. τα αντίστοιχα της λίστας Πέτσα, ωστόσο βοηθήθηκε και στηρίχθηκε από τον Τσίπρα, με άλλους τρόπους.



Διαβάστε τη συνέχεια στο

https://kanenazori.com/2022/08/04/vromia-dysodia-apo-maximou-lignadis/

 https://www.triklopodia.gr/%cf%80%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b7-%ce%b2%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b9%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b4%cf%85%cf%83%cf%89%ce%b4%ce%af%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .