Δευτέρα, Αυγούστου 1

ΘΕΛΟΥΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ – ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΝΟΑ ΧΑΡΑΡΙ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ: «ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΘΕΟΙ»(ΒΙΝΤΕΟ)

χαραρι

Ασταμάτητος ο διεθνιστής Νόα Χαράρι, τον οποίο επικαλέστηκε ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε σχέση με την ψηφιοποίηση που επιχειρείται στην Ελλάδα.

Πρώτα ψηφιακή ταυτότητα σε κινητό, μετά ίσως σε τσιπάκι, μετά και άλλα εμφυτεύματα, σύνδεση μέσω αυτών σε έναν νέο εικονικό κόσμο και τελικά;;;
«ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΟΙ»!!! Αυτή είναι η… υπόσχεση, προκειμένου να παραδώσουν την ελευθερία τους και το ΦΩΣ και να βυθιστούν στο σκοτάδι της πνευματικής ανυπαρξίας!

Ο Χαράρι το είπε:

 

«Είμαστε στην διαδικασία να αποκτήσουμε θεϊκές ικανότητες να μας μετατρέψουν σε θεούς!

Και το εννοώ αυτό με την κυριολεκτική έννοια, Δεν είναι μεταφορά!

Αν σκεφτείτε τις ικανότητες των θεών, σύμφωνα με διάφορες μυθολογίες, τώρα αποκτούμε αυτές τις ικανότητες για τους εαυτούς μας!

Όπως στην Βίβλο ο θεός είναι ο δημιουργός (σ.σ. Μάλλον μιλάει για τον τιμωρό Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης που έφτιαξε τον παρόντα ατελή κόσμο, όχι για τον Τριαδικό Θεό του τέλειου Φωτός – Άλλωστε έχει αποκαλέσει τον Χριστό ένα ψέμα), η κύρια δύναμή του είναι να δημιουργεί, και δημιουργεί ζώα και φυτά και ανθρώπους σύμφωνα με τις επιθυμίες του, τώρα αποκτούμε αυτή την δύναμη να δημιουργούμε ζωή. Υπερβαίνουμε τον βιβλικό θεό».
Δείτε το βίντεο:

el.gr

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%98%ce%95%ce%9b%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%9f%ce%a3%ce%9f-%ce%a4%ce%99%ce%a0%ce%9f%ce%a4%ce%91-%ce%91%ce%9b%ce%9b%ce%9f-%ce%9d%ce%91-%ce%9c%ce%91%ce%a3-%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%94%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%a9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .