Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΘΕΛΟΥΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ – ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΝΟΑ ΧΑΡΑΡΙ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ: «ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΘΕΟΙ»(ΒΙΝΤΕΟ)

χαραρι

Ασταμάτητος ο διεθνιστής Νόα Χαράρι, τον οποίο επικαλέστηκε ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε σχέση με την ψηφιοποίηση που επιχειρείται στην Ελλάδα.

Πρώτα ψηφιακή ταυτότητα σε κινητό, μετά ίσως σε τσιπάκι, μετά και άλλα εμφυτεύματα, σύνδεση μέσω αυτών σε έναν νέο εικονικό κόσμο και τελικά;;;
«ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΟΙ»!!! Αυτή είναι η… υπόσχεση, προκειμένου να παραδώσουν την ελευθερία τους και το ΦΩΣ και να βυθιστούν στο σκοτάδι της πνευματικής ανυπαρξίας!

Ο Χαράρι το είπε:

 

«Είμαστε στην διαδικασία να αποκτήσουμε θεϊκές ικανότητες να μας μετατρέψουν σε θεούς!

Και το εννοώ αυτό με την κυριολεκτική έννοια, Δεν είναι μεταφορά!

Αν σκεφτείτε τις ικανότητες των θεών, σύμφωνα με διάφορες μυθολογίες, τώρα αποκτούμε αυτές τις ικανότητες για τους εαυτούς μας!

Όπως στην Βίβλο ο θεός είναι ο δημιουργός (σ.σ. Μάλλον μιλάει για τον τιμωρό Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης που έφτιαξε τον παρόντα ατελή κόσμο, όχι για τον Τριαδικό Θεό του τέλειου Φωτός – Άλλωστε έχει αποκαλέσει τον Χριστό ένα ψέμα), η κύρια δύναμή του είναι να δημιουργεί, και δημιουργεί ζώα και φυτά και ανθρώπους σύμφωνα με τις επιθυμίες του, τώρα αποκτούμε αυτή την δύναμη να δημιουργούμε ζωή. Υπερβαίνουμε τον βιβλικό θεό».
Δείτε το βίντεο:

el.gr

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%98%ce%95%ce%9b%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%9f%ce%a3%ce%9f-%ce%a4%ce%99%ce%a0%ce%9f%ce%a4%ce%91-%ce%91%ce%9b%ce%9b%ce%9f-%ce%9d%ce%91-%ce%9c%ce%91%ce%a3-%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%94%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%a9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.