Παρασκευή, Αυγούστου 12

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΠΟΒΑΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΝΔ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ! ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ!

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ....

ΥΠΕΡΔΟΜΗ

Λέσβος το νησί που αργοσβήνει… παρά τις εξαγγελίες του υπουργού Μηταράκη ότι  μειώθηκε κατά πολύ ο αριθμός των λαθρομεταναστών, τα στοιχεία και οι υποδομές που ετοιμάζονται δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Στη θέση Βάστρια, μέσα σε ένα υπέροχο δάσος, αφού κόπηκαν χιλιάδες δένδρα, βρίσκεται υπό κατασκευή τεράστια υπερδομή χωρητικότητας 45.000 ατόμων. Τα έργα προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Για ποιους άραγε ετοιμάζεται;;

Συγχρόνως αποφεύχθηκε προσωρινά προσπάθεια εγκατάστασης μουσουλμανικού νεκροταφείου στο χωριό Κάτω Τρίτος, 15χλμ από Μυτιλήνη. Εντολοδόχος των ΜΚΟ ο δήμαρχος Μυτιλήνης Σ. Κυτέλης.

Ακολουθούν οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τον Νικόλαο Χατζηβογιατζή! Υπόλογοι οι τοπικοί παράγοντες και φυσικά η μισελληνική κυβέρνηση! Θα μας βρίσκουν συνέχεια απέναντί τους!

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%a9-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%97-%ce%9c%ce%a5%ce%a4%ce%97-%ce%9c%ce%91%ce%a3-%ce%91%ce%9b%ce%9b%ce%91-%ce%a4%ce%9f-%ce%9c%ce%91%ce%9a%ce%95%ce%9b%ce%95%ce%99%ce%9f-%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .