Τρίτη, Αυγούστου 9

Θα' ρθω να σε βρω μια νύχτα με πανσέληνο--Εκδόσεις Οσελότος--Μαρίζα Τσιτμή


Θα ξαναβρεθούμε, θα' ρθω μια νύχτα με πανσέληνο που υφαίνει όνειρα και ξυπνά αναμνήσεις ...θα έρθω χωρίς να με περιμένεις, θα 'ρθω αθόρυβα να αγγίξω τρυφερά τη μνήμη σου για να πλημμυρίσουν οι αναμνήσεις και να σου ξυπνήσει ο αντίλαλος της νιότης των χαμένων ονείρων σου..Περίμενέ με...θα 'ρθω.

Η αποψινή νύχτα έχει δυνατό αέρα, ακούω τα φυλλώματα των δένδρων να πάλλονται δυνατά όπως η καρδιά μου πάλλεται για σένα κάθε φορά που σε σκέφτομαι. Θα 'ρθω απρόσμενα χωρίς να το ξέρεις για να νιώσω στη ψυχή μου τους χτύπους της καρδιάς σου, θα σε κοιτάζω χωρίς να μιλώ.. θα σου πω πόσο πολύ σ' αγαπώ, και πολλά άλλα.. με τη σιωπή μου..  Θα' ρθω να σε βρω απ' τους παλιούς δρόμους που περπατήσαμε, απ' τους δρόμους που αγάπησα και μίσησα αφάνταστα... δρόμοι ποτισμένοι με έντονα συναισθήματα νοσταλγίας.αισθήσεις που εγείρουν αναμνήσεις, και μυρωδιές από γαζίες κι αγιόκλημα με  χρώματα...που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στη ψυχή μου...

Δρόμοι που έγιναν κομμάτι από τη ζωή μας, χαράξαμε τα όνειρά μας μα δεν τα ζήσαμε... αναμνήσεις  παγωμένες εικόνες  στα αταξίδευτα χρόνια της νιότης μας.  

Κάποτε θα 'ρθω! Περίμενέ με! Και πάψε να μου λες πως θα 'ναι αργά και δε θα μ' αναγνωρίσεις. Είμαι ντυμένη πάντα με τ' όνειρό σου....

Μαρίζα Τσιτμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .