Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Φωτεινή Αθερίδου - Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο

Φωτεινή Αθερίδου - Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, καθώς ο ερχομός του γιου τους πριν από τρία χρόνια τους γέμισε χαρά και τους άλλαξε όλη τη ζωή.

Μάλιστα, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

ην αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό «Gala».

«Η Μαρία Παπαφωτίου απολαμβάνει την παρέα των ανδρών και είναι μοναχική. Προτιμά να συναντά την κολλητή της φίλη Φωτεινή Αθερίδου, την οποία θα παντρέψει τον Σεπτέμβρη», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Λευτέρης Τρίγκας, ο οποίος έκανε και τη συνέντευξη της πρωταγωνίστριας της σειράς «Φλόγα και άνεμος».

 

 

Για το μυστήριο που θα τελεστεί τον Σεπτέμβριο δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, παρά μόνο ότι κουμπάρα θα είναι η Μαρία Παπαφωτίου.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.