Σάββατο, Αυγούστου 20

Φωτεινή Αθερίδου - Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο

Φωτεινή Αθερίδου - Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, καθώς ο ερχομός του γιου τους πριν από τρία χρόνια τους γέμισε χαρά και τους άλλαξε όλη τη ζωή.

Μάλιστα, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

ην αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό «Gala».

«Η Μαρία Παπαφωτίου απολαμβάνει την παρέα των ανδρών και είναι μοναχική. Προτιμά να συναντά την κολλητή της φίλη Φωτεινή Αθερίδου, την οποία θα παντρέψει τον Σεπτέμβρη», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Λευτέρης Τρίγκας, ο οποίος έκανε και τη συνέντευξη της πρωταγωνίστριας της σειράς «Φλόγα και άνεμος».

 

 

Για το μυστήριο που θα τελεστεί τον Σεπτέμβριο δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, παρά μόνο ότι κουμπάρα θα είναι η Μαρία Παπαφωτίου.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .