Τρίτη, Αυγούστου 9

Ορμπάν: Κινδύνευσε να πνιγεί στην Αδριατική – Τον έσωσε δημοσιογράφος

Ορμπάν: Κινδύνευσε να πνιγεί στην Αδριατική – Τον έσωσε δημοσιογράφος

Το ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο σε έναν κόλπο της νήσου Βις στην Αδριατική.Τον «φύλακα άγγελό του» στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου βρήκε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Ορμπάν όταν η φουσκωτή λέμβος στην οποία επέβαινε, ανοικτά των δαλματικών ακτών, άρχισε να χάνει αέρα και κινδύνευε να βουλιάξει, όπως μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) επικαλούμενο

δημοσίευμα κροατικής εφημερίδας.

Τον Τον «φύλακα άγγελό του» στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου βρήκε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Ορμπάν όταν η φουσκωτή λέμβος στην οποία επέβαινε, ανοικτά των δαλματικών ακτών, άρχισε να χάνει αέρα και κινδύνευε να βουλιάξει, όπως μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) επικαλούμενο δημοσίευμα κροατικής εφημερίδας.«φύλακα άγγελό του» στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου βρήκε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Ορμπάν όταν η φουσκωτή λέμβος στην οποία επέβαινε, ανοικτά των δαλματικών ακτών, άρχισε να χάνει αέρα και κινδύνευε να βουλιάξει, όπως μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) επικαλούμενο δημοσίευμα κροατικής εφημερίδας.

Πώς σώθηκαν

«Η φουσκωτή λέμβος έσκασε και τράβηξα τον ίδιο, τη σύζυγό του και τον σωματοφύλακά τους στην ακτή», δήλωσε ο δημοσιογράφος Μπόρις Βρκιτς στην κροατική εφημερίδα Slobodna Dalmacija.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνεργαζόταν στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη εφημερίδα, φωτογραφήθηκε στη βάρκα του έχοντας στο πλευρό του τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας.

Ο Βίκτορ Όρμπαν παρέμεινε ευδιάθετος μετά το περιστατικό και απόλαυσε το γεύμα του σε παραλιακό εστιατόριο, είπε ο Βρκιτς.

Ο 59χρονος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, ο οποίος εμφανίστηκε προ ημερών σε συγκέντρωση υποστηρικτών του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Τέξας, επιλέγει συχνά την Κροατία για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .