Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Νέα Υόρκη: Λυσσασμένη αλεπού επιτίθεται σε γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της (βίντεο)

Απίστευτο βίντεο δείχνει την επίθεση μιας λυσσασμένης αλεπούς σε μία γυναίκα, μέσα στην αυλή του σπιτιού της, στη Νέα Υόρκη.

Νέα Υόρκη: Λυσσασμένη αλεπού επιτίθεται σε γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της (βίντεο)

Επίθεση από λυσσασμένη αλεπού δέχθηκε μια γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της, στη Νέα Υόρκη. Η άγνωστη γυναίκα είναι ξαδέλφη του μετεωρολόγου Ed Russo του «CBS 21 News».

«Μια ξαδέλφη μου δέχθηκε επίθεση από μια λυσσασμένη αλεπού στη Νέα Υόρκη. Είναι καλά, αλλά αυτό το βίντεο είναι εντελώς τρελό!», έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Το βίντεο δείχνει την άτυχη γυναίκα να μιλά στο τηλέφωνο και εκείνη ακριβώς τη στιγμή η αλεπού,

η οποία έχει καταφέρει να εισέλθει στην αυλή του σπιτιού της, τη δαγκώνει στο πόδι.

Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να κάνει κύκλους, σηκώνοντας το ένα πόδι πάνω από το άλλο, σε μια προσπάθεια να απομακρύνει την αλεπού από το πόδι της.

Στη συνέχεια τη σηκώνει με τα χέρια της και τη χτυπάει στο έδαφος. Η αλεπού, ωστόσο, συνεχίζει την επίθεση και αρχίζει να πηδάει πάνω στη γυναίκα πριν εκείνη κάνει μερικά βήματα πίσω και την κλωτσήσει.

Η αλεπού δεν σταματά και φαίνεται να δαγκώνει τη γυναίκα στο χέρι.

Στη συνέχεια, η επίμονη αλεπού φαίνεται να επιτίθεται στο θύμα για άλλη μια φορά, προτού ένας άνδρας με ένα μπαστούνι παρέμβει και προσπαθήσει να χτυπήσει το ζώο. Η γυναίκα, όμως, καταφέρνει να κλωτσήσει την αλεπού για άλλη μια φορά, καθώς εκείνη προσπαθεί να δαγκώσει το παπούτσι της.

Τελικά, κάποιοι τη σκότωσαν, αφού επιτέθηκε σε ένα άλλο άτομο στην περιοχή, σύμφωνα με τη «New York Post». Στη συνέχεια, η αλεπού μεταφέρθηκε σε εργαστήριο του Πανεπιστημίου Cornell, όπου επιβεβαιώθηκε ότι είχε λύσσα.

«Ήταν ένα όμορφο ζώο και δεν ήθελα να του κάνω κακό», είπε η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση. «Ευχαριστώ τον Θεό που εμφανίστηκε ο γείτονάς μου», πρόσθεσε.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 13 χιλιάδες σχόλια και 75 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

 

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 13 χιλιάδες σχόλια και 75 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.