Τετάρτη, Αυγούστου 10

Κε Μητσοτάκη, παραιτήσου αύριο το πρωί…

Κε Μητσοτάκη, παραιτήσου αύριο το πρωί…

Του Lycinos

Κυριάκο πες αλεύρι.

Η συγκυρία σε γυρεύει.

Να πως ήλθαν τα πράγματα, με τις άστοχες επιλογές σου.

Και επέμενες μάλιστα. Και έκανες και τον νόμο «λάστιχο» και «πλαστελίνη»  για να πετύχεις τον σκοπό σου…..

Και να ήταν οι μόνες…

Την ώρα που υπάρχουν μεγάλες εξωτερικές προκλήσεις και η χώρα να χρειάζεται μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, με συμπαραστάτη όλα τα κόμματα, να τα έχεις καταφέρεις έτσι, που ο ίδιος να αναλώνεσαι για να στηρίξεις το κεφάλι σου, και να τους έχεις και δικαιολογημένα, όλους απέναντί σου.

Πες αλεύρι.

Η λογική σε γυρεύει… Και η αλήθεια, η παρρησία, η αξιοπρέπεια, η αντρειοσύνη, το σύνταγμα και οι νόμοι, και να μην ξεχάσω… Και οι συγγενείς σου…

Και η Δημοκρατία σε γυρεύει, γιατί λέει την βρήκατε αθώα και εύπιστη και ασελγήσατε πάνω της η οικογένειά σου και εσύ κατ´ επάγγελμα και κατ´ εξακολούθηση.

Και η Ελλάδα. Και ξέρεις τι θα κάνει αν σε βρει. Θα σε πιάσει στα χέρια της και θα σε αρχίσει… Άραγε, ποιος σου είπε ότι μπορείς να με κακομεταχειρίζεσαι; Άραγε, ποιος σου είπε ότι μπορείς να με πουλάς για να κάνεις πολιτική καριέρα εσύ; Άραγε, από που κι ως που πιστεύεις ότι σου ανήκω κληρονομικά; Άραγε, ποιος σου είπε ότι μπορείς να κακομεταχειρίζεσαι μαζί με τον άλλο άθλιο, τον Αλέξη, τα παιδιά μου; Και άλλα τέτοια. 

Και μόλις τελειώσει, θα σε πάρει από το αυτί και θα σε παραδώσει στην ιστορία που κι αυτή σε γυρεύει.

Και κείνη θα σε κλείσει στο ειδικό κεφάλαιο του βιβλίου της το αφιερωμένο…

Στους λόγω ελαφρυντικών του τύπου, τόσος είναι, δεν καταλαβαίνει, καλό παιδί αλλά σε λάθος ρόλο, τον έφαγαν οι κακές παρέες κ.λ.π.

Κε Μητσοτάκη.

Παραιτήσου αύριο το πρωί. Μέχρι το βράδυ να φροντίσετε εκεί στη ΝΔ να υπάρχει νέος πρόεδρος που να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού και από την αντιπολίτευση.

Οι εξελίξεις τρέχουν, οι στιγμές είναι δύσκολες για τη χωρά και χρειάζεται εθνική σύμπνοια που εσύ πλέον δεν μπορείς να εμπνεύσεις.

Οτιδήποτε αρνητικό συμβεί, θα βαρύνει αποκλειστικά εσένα και κανέναν άλλο.

 https://antinews.gr/%ce%ba%ce%b5-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%af/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .