Κυριακή, Αυγούστου 21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΧΡΙΝΕ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΧΡΙΝΕ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη θερινή συνδιάσκεψη των εκπροσώπων της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ όπου για πρώτη φορά συμμετείχαν και τα προεδρεία απο ΗΠΑ , ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ και ΚΑΝΑΔΑ.

Στον χαιρετισμό του , ο Πρόεδρος της Χριστιανοδημοκρατικης νεολαιας της Αμερικής Γιάννης Κωνσταντακόπουλος , μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς των ομοϊδεατών νέων του απόδημου Ελληνισμού και διαβεβαίωσε ότι « τα εγγεγραμμένα ενεργά μέλη της ΧΡΙ.Ν. ΗΠΑ είναι νέοι εργαζόμενοι και φοιτητές που είναι αρκετά ώριμοι , συνειδητοποιημένοι & δυνατοί και θέλουν βάλουν πλάτη

για να κρατηθεί η πατριδα ΟΡΘΙΑ και ΑΚΕΡΑΙΗ στα πόδια της , να αναγεννηθεί , να ευημερήσει και εμείς να είμαστε περήφανοι που καταφέραμε τη νέα παλιγγενεσία!

Η εκπρόσωπος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής Αυστραλίας Αννέτα Σιδεράτου ζήτησε « να κάνουμε αγώνα ιδεολογικό με στόχο να γνωρίσουν σε βάθος την ουσία του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού τα νιάτα της 2ης , 3ης μα και κυρίως της 4ης γενιας Ελλήνων, όπως είναι η ίδια!

Πρέπει να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για την επιβίωση του Ελληνισμού που βρίσκεται μακράν της πατρίδας μας .

Ας παραδειγματιστούμε απο τους Εβραίους της διασποράς !

Τι έκαναν και κράτησαν θρησκεία, γλώσσα, ήθη και έθιμα ;

Μπορεί να ακούγεται ουτοπιστικο αλλά είναι απαραίτητο για την εθνική επιβίωση και χωρίς προσπάθεια και αγώνα δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις.»

 

Ο πρόεδρος των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ Νίκος Νικολόπουλος αφου άκουσε ολες τις εισηγήσεις , τις παρεμβάσεις και τους προβληματισμούς των νέων εκλήθη να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που τέθηκε χωριστά .

Ιδιαιτερα σχολιάστηκαν οι εξής:- Είμαστε απέναντι στις εθνομηδενιστικές πολιτικές δυνάμεις, που χρεοκόπησαν την χώρα, είτε είναι της αριστεράς είτε της δεξιάς.

- Συμπράτουμε εκλογικά και πάμε στις κάλπες με την ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ όπου συμμετέχουν φιλολαϊκές, πατριωτικές,δημοκρατικες,κεντροδεξιές πολιτικές δυνάμεις και προσωπικότητες .

- Εφ’οσον η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ μπει στη Βουλή , οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ Βουλευτές θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση που θα συμφωνηθεί το πλαίσιο διακυβέρνησης και δεν θα έχει Πρωθυπουργό Μητσοτάκη η Τσίπρα.

-Ήρθε το τέλος του Μητσοτακη και θα είναι κακό. Το σκάνδαλο των υποκλοπών θα γίνει καταλυτης διεργασιών στο εσωτερικο της κυβερνητικής παράταξης και στον ευρύτερο κεντροδεξιο πατριωτικο χώρο .

- Οι βαρόνοι των ΜΜΕ και οι ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ που είχε κατονομάσει και καταγγείλει ο Κώστας Καραμανλής εγκαταλείπουν τον θλιβερό Μητσοτάκη και αλλάζουν γραμμή πλεύσης.

- Μένει μόνος ο «ακαταμάχητος» χωρίς την άκριτη και αμέριστη προστασία που του πρόσφεραν επί τρία χρόνια οι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες και οι ξένοι …

- Ο Μητσοτάκης αφήνει στην πατριδα και τους Έλληνες δημόσιο χρέος πάνω από 400 δις€ και δυστυχώς την εγκαταλείπει σε μια μακρά εποπτεία χρέους, η οποία εκτείνεται έως τη δεκαετία του 2050 . Ναι ,δυστυχώς αλλα αυτή είναι η αλήθεια . Η Ελλάδα βγηκε απο την μεταμνημονιακή εποπτεία και δεν θα υπάρχουν οι τριμηνιαίοι έλεγχοι από τους θεσμούς ή την τρόικα, ωστόσο λόγω του υψηλού χρέους και των τεράστιων δανείων που έχει πάρει ο Μητσοτάκης από τον Μηχανισμό Στήριξης, η οριστική έξοδος θα καθυστερήσει… κάποιες δεκαετίες.

Αυτό προβλέπει ο εν ισχύ Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος εκδόθηκε από το 2013, και ορίζει πως, η εποπτεία θα διατηρηθεί μέχρι να αποπληρωθεί το 75% των δανείων που έχει λάβει από τους Μηχανισμούς Στήριξης.

Ο πρόεδρος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος παρακάλεσε τους συνέδρους της νεολαίας του απόδημου ελληνισμού να μεταφέρουν το εξής μήνυμα στην ομογένεια.

Εμεις δεν ξεχωρίζουμε τους Έλληνες , εμείς οι γαλάζιοι Χριστιανοδημοκράτες ομως προσκαλούμε ιδιαιτέρως, τους ομοιδεατες μας που επί χρόνια δώσαμε σε δύσκολους χρόνους κοινές ιδεολογικό- πατριωτικές μάχες καθώς

και όλους τους άξιους Έλληνες πατριώτες να πυκνώσουν τις γραμμες μας και να συμμετάσχουν στο τιτάνιο έργο της πραγματικής ανασυγκρότησης της πατρίδας.

 

Προτάσσουμε ένα ευρύ Σύμφωνο Συνεργασίας των αγνών πατριωτικών δυνάμεων, με σκοπό τη δημιουργία μιας ευρύτερης ΓΑΛΑΖΙΑΣ συμμαχίας για κοινή εκλογική κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές.

Μπορουμε να καταφέρουμε αυτό που κάποιοι θεωρούν αδύνατο , όμως όσα σπουδαία εκαναν οι προπάτορες μας ήταν όλα αδυνατα για τους βολεμένους , τους συμβιβασμένους , τους δειλούς μέχρι που συνέβησαν …

 

ΥΓ: Σχετικό βίντεο 

https://www.facebook.com/100003159213021/videos/1431836697315055/

 

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

πρώην Υφυπουργός Εργασίας

#podcast https://anchor.fm/nikosnikolopoulos

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .