Κυριακή, Αυγούστου 14

Ο “μοναχικός” Δεκαπενταύγουστος του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Φωτογραφία αρχείου

Αρκετά εσωστρεφείς – σε σχέση με άλλες χρονιές – είναι οι φετινές διακοπές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός αν και υπήρξαν κάποιες πληροφορίες ότι πιθανόν να πήγαινε στην Τήνο, τελικά επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου στα Χανιά, κάτι που άλλωστε έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ωστόσο αυτή τη φορά θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τις επιλογές του ως πιο “εσωστρεφείς”, καθώς οι εμφανίσεις του είναι αφενός πιο περιορισμένες, αφετέρου λιγότερο κοινωνικές. 

Εξάλλου οι προηγούμενες μέρες ήταν αρκετά δύσκολες για τον πρωθυπουργό, καθώς την περασμένη Παρασκευή δέχθηκε τις παραιτήσεις των κ.κ. Δημητριάδη και Κοντολέων. Το βράδυ της ίδιας μέρας έφτασε στα Χανιά, δείτε ΕΔΩ , επέστρεψε την Δεύτερα στην Αθήνα για το διάγγελμα και από την Τρίτη 9 Αυγούστου βρίσκεται στη “βάση” του στα Χανιά, τη βίλα στο Ακρωτήρι. 

Σύμφωνα με πλήροφορίες του zarpanews.gr, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα προτιμήσει τόσο πολύ το Μαράθι για τις βουτιές του, αλλά παραλίες πιο “απομονωμένες” και ήσυχες – όσο αυτό είναι δυνατόν αυτές τις μέρες.

Έτσι ήρεμα αναμένεται να περάσουν οι θερινές διακοπές για τον πρωθυπουργό, μέχρι τη Δεύτέρα 22 Αυγούστου, οπότε η Διάσκεψη των Προέδρων θα αποφανθεί τόσο για το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση όσο και για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει αποδεχθεί και τις δύο προτάσεις, οπότε τη μεθεπόμενη Δευτέρα θα οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

 .zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .