
Κρεμασμένο βρήκαν τα παιδιά του στη νέα βίλα τους, στην Σκιάθο, στην Αγία Ελένη, τον γνωστό επιχειρηματία Θοδωρή Πασχάλη.
Το νέο έχει συγκλονίσει το νησί καθώς ο Θ. Πασχάλης είναι ένας από τους γνωστότερους επαγγελματίες στη Σκιάθο.
Είναι η δεύτερη αυτοκτονία στη Μαγνησία μέσα σε μια ημέρα, καθώς το πρωϊ βρέθηκε νεκρός , κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του, ένας άντρας στα Κάτω Λεχώνια.
gegonota.news
makeleio.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .