Τρίτη, Αυγούστου 23

Αυτό είναι το κατάλληλο πορτοφόλι: Ιδανικό για την προσέλκυση χρημάτων

 Πρέπει πάντα προσέχουμε τι είδος πορτοφολιού κουβαλάμε

Μπορεί να μοιάζει σαν ψέμα, μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά όμως κάποιoi άνθρωποι πιστεύουν στις προλήψεις πιο πολύ από άλλους. Είναι μερικοί που θέλουν να έχουν συγκεκριμένα πορτοφόλια αλλιώς δεν βάζουν μέσα τα λεφτά τους με τίποτα.

Το πορτοφόλι μας είναι και το σπίτι των χρημάτων μας κι εκεί αποθηκεύουμε ότι πιο πολύτιμο έχουμε. Πρέπει πάντα προσέχουμε τι είδος πορτοφολιού κουβαλάμε.

Τι σημαίνει όμως να υπάρχει θετική ενέργεια στο πορτοφόλι μας; Σημαίνει να είναι πάντα γεμάτο! Αυτό δεν θέλουμε όλοι;

pronews.gr στο Instagram

Μην το παρατάς όπου βρεις… Καταρχάς, τα χρήματα και ο πλούτος έλκονται από άτομα που τα αντιμετωπίζουν με σεβασμό, με ευγνωμοσύνη και τα εκτιμούν, γι ‘αυτό κρατάμε το πορτοφόλι μας σε ειδικό χώρο. Φυσικά όταν μπαίνουμε στο σπίτι, δεν το παρατάμε οπουδήποτε, π.χ. πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Θα πρέπει πάντα να γνωρίζουμε πού είναι το πορτοφόλι μας και να το έχουμε σε θέση που θεωρούμε ασφαλή.

  • Να είναι άνετο και ευρύχωρο… Ένα καλό πορτοφόλι πρέπει να έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενεί όλα όσα χρειαζόμαστε. Και αν είναι δυνατόν, να κρατά τα χρήματα χωρίς να τσαλακώνονται. Επίσης, βεβαιωνόμαστε ότι το πορτοφόλι μας είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να χωρά περισσότερα χρήματα απ΄ ό, τι συνήθως έχουμε μέσα. Αυτό θα βοηθήσει να προσελκύσουμε περισσότερα χρήματα για να γεμίσουν τον ελεύθερο χώρο.
  • Ποιο χρώμα; Επιλέγουμε επίσης ένα ιδανικό χρώμα για το πορτοφόλι μας, για την προσέλκυση του πλούτου! Δηλαδή; Το μαύρο ή το σκούρο μπλε αντιστοιχούν στο υδάτινο στοιχείο. Το νερό λοιπόν είναι υπεύθυνο για τον πλούτο και την ευημερία μας, ενώ το μαύρο παραδοσιακά θεωρείται ότι είναι το καλύτερο χρώμα για ένα πορτοφόλι.
  • Όχι οικογενειακές φωτογραφίες, όχι αποδείξεις… Πέρα από το χρώμα, είναι σημαντικό να φροντίσουμε να μην κρατάμε οικογενειακές φωτογραφίες στο πορτοφόλι μας. Οι προσωπικές φωτογραφίες στύβουν την ενέργεια και απομακρύνουν τα χρήματα μακριά από αυτό. Κρατάμε πάντα ένα μικρό χρηματικό ποσό στο πορτοφόλι μας, για να αισθανόμαστε ασφαλείς. Διατηρούμε το πορτοφόλι μας τακτοποιημένο και καθαρό και αν είναι πάρα πολύ φθαρμένο, κατεστραμμένο ή λερωμένο, αγοράζουμε καινούργιο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .