Τετάρτη, Αυγούστου 17

Ε.Αντώναρος για Κ.Μητσοτάκη: «Είναι απόλυτα ακατάλληλος κι επικίνδυνος να κυβερναει τον τόπο – Έχει ξοφλήσει»


Οι αναρτήσεις του Ε.Αντώναρου για τον Κ.Μητσοτάκη

Τα πυρά του εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και στον πρωθυπουργό προσωπικά ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος εστίασε τόσο το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων όσο και στην «ασφυκτική δομή παρακράτους» που έχει επιβάλει ο πρωθυπουργός για να «”τσιμεντάρει”» όπως αναφέρει, την εξουσία του.

Ο ίδιος, κάνοντας ένα σύντομο πρόχειρο απολογισμό τονίζει πως δεν έχουμε μάθει πολλά για στο

σκάνδαλο παρακολουθήσεων, «όχι τουλάχιστον όσα πρέπει», ωστόσο, όπως αναφέρει επιβεβαιώθηκαν δύο πράγματα: «1. Ότι ο πρωθυπουργός @kmitsotakis είναι απόλυτα ακατάλληλος κι επικίνδυνος να κυβερναει τον τόπο. και 2. Ότι πήρε την εξουσία με επεξεργασμένο εκ των προτέρων σχέδιο να επιβάλει ασφυκτική δομή παρακράτους για να “τσιμεντάρει” την εξουσία του».

Μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Αντώναρος, τόνισε ότι «Ο ίδιος και το σύστημα του έχουν ξοφλήσει. Έχουν ημερομηνία λήξεως» μόνο που, όπως αναφέρει, «είναι αόριστη για την ώρα. Δεν ξέρουμε αν θα είναι σε δυο εβδομάδες, σε ένα μήνα η σε τρεις. Κι έτσι το μαρτύριο της χώρας, του λαού και της κοινωνίας συνεχίζεται».

Αναλυτικά οι αναρτήσεις

«Πριν μια εβδομάδα ακριβώς. Την περασμένη Παρασκευή. Τέτοια ώρα περίπου. Ήταν που έσκασε το σκάνδαλο των υποκλοπών με την επιβεβαίωση της δήθεν νόμιμης παρακολούθησης Ανδρουλάκη.

Κάνοντας ένα σύντομο πρόχειρο απολογισμό: Δεν έχουμε μάθει πολλά — όχι τουλάχιστον όσα πρέπει.

Επιβεβαιώθηκαν, ωστόσο,2 πράγματα:

1. Ότι ο πρωθυπουργός @kmitsotakis είναι απόλυτα ακατάλληλος κι επικίνδυνος να κυβερναει τον τόπο.
2. Ότι πήρε την εξουσία με επεξεργασμένο εκ των προτέρων σχέδιο να επιβάλει ασφυκτική δομή παρακράτους για να “τσιμεντάρει” την εξουσία του.

Άλλη μια βεβαιοτητα: Ο ίδιος και το σύστημα του έχουν ξοφλήσει. Έχουν ημερομηνία λήξεως.Μόνο που είναι αόριστη για την ώρα. Δεν ξέρουμε αν θα είναι σε δυο εβδομάδες, σε ένα μήνα η σε τρεις.Κι έτσι το μαρτύριο της χώρας, του λαού και της κοινωνίας συνεχίζεται.

Όχι μόνο με ευθύνη Μητσοτάκη. Αλλά με ευθύνη και όσων, αν κι έχουν αυτή τη δυνατότητα, δεν αναλαμβάνουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να μπει ένα τέλος σε αυτή τη δυσωδία και τη σήψη».

 

Όχι μόνο με ευθύνη Μητσοτάκη. Αλλά με ευθύνη και όσων, αν κι έχουν αυτή τη δυνατότητα, δεν αναλαμβάνουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να μπει ένα τέλος σε αυτή τη δυσωδία και τη σήψη».
 
 pronews.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .