Τρίτη, Αυγούστου 30

Ο Πάρης Παπαδάκης, ο Ακρίτας του Έβρου, ξεφτιλίζει τη ΝΔ για το μεταναστευτικό!

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Ο Ακρίτας και καλυβιέρης, Πάρης Παπαδάκης, έγραψε:

“Μην τα στρογγυλεύετε τα πράγματα πέστε τα όπως ακριβώς είναι.. από τον Έβρο περνάνε καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες.. μην ντρέπεστε να πείτε ότι είμαστε ξεβράκωτοι και κανένας σοβαρός σχεδιασμός αποτροπής δεν υπάρχει.. όσο και να προσπαθεί η συνοριοφυλακή δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα γιατί πολύ απλά το Κολωνάκι δεν θέλει να το λύσει..

μην προσπαθείτε να περάσετε στον κόσμο ότι έχουμε εμπειρία από το 2020 και σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα..

Ένα ξέφραγο αμπέλι είμαστε που αντί να επεκτείνουν τον φράχτη σε όλο τον Έβρο με ηλεκτροφόρα καλώδια (γιατί τώρα περνάνε με σκάλες) αντί να προσλάβουν προσωπικό που να βρίσκετε στην οριογραμμή μη αφήνοντας να περάσουν και όχι στις εθνικές οδούς λες και είναι τροχονόμοι, που πιάνουν όσους μπορούν και μετά τους πάνε για φιλοξενία στο κέντρο υποδοχής καταθέτουν αίτηση ασύλου και μετά τους αφήνουν, αυτοί πρόσφατα αποφάσισαν να επεκτείνουν τον φράχτη που εύκολα παραβιάζετε, σε καίρια σημεία που ξέρει το ΚΥΣΕΑ.. ρε αφήστε τα ΚΥΣΕΑ των Αθηνών και ρωτήστε τους ντόπιους να σας πουν την αλήθεια και από που περνάνε.. σε 50 χρόνια κάνατε φράχτη σε 27χλμ για τα 150χλμ έχουμε καμία 200 χρόνια ακόμα..”.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%ce%a0%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b4%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%ce%91%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%88%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .