Κυριακή, Αυγούστου 7

Μίνα Αρναούτη: Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω, πως θα σταματήσει η καρδιά μου

«Είχα κλειστεί στο σπίτι τα τελευταία χρόνια, ήθελα την ασφάλεια μου, γιατί έβλεπα παντού κίνδυνο»

Μίνα Αρναούτη: Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω, πως θα σταματήσει η καρδιά μου

Από το τροχαίο που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη έχουν περάσει περίπου 6,5 χρόνια, με την Μίνα Αρναούτη μέσω των social media να αναφέρεται στις κρίσεις πανικού που βίωσε και πώς αυτές άλλαξαν την ζωή της.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι «ήταν και είναι τόσο ισχυρό σοκ για εμένα όλο αυτό που έζησα που εύχομαι σε όσους δεν μπορούν να με καταλάβουν , να μη χρειαστεί ποτέ να με καταλάβουν.. !!!

Τα σχόλια τα κακά πλέον τα έχω συνηθίσει δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, το μόνο που θέλω είναι να πείσω εμένα ότι θα τελειώσει».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε η Μίνα Αρναούτη:

«Έπρεπε να περάσουν 6.5 χρόνια για να τολμήσω να κάνω μερικά πράγματα που για όλους εσάς είναι δεδομένα. Για εμένα δεν ήταν απλό να μπω σε ένα αεροπλάνο, σε ένα αμάξι για ένα ταξίδι μακρινό, δεν ήταν καν απλό να πάω για ένα καφέ. Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω ,ότι θα σταματήσει η καρδιά μου κ ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω.

Ούτε και τώρα είναι τόσο εύκολο διότι τα μέτρα ασφαλείας που παίρνω είναι υπερβολικά και δυστυχώς πρέπει να τα υπομείνει και η παρέα μου. Όμως προσπαθώ και παλεύω με τα θηρία αυτά καθημερινά.

Είχα κλειστεί στο σπίτι τα τελευταία χρόνια, ήθελα την ασφάλεια μου ,γιατί έβλεπα παντού κίνδυνο. Ήταν και είναι τόσο ισχυρό σοκ για εμένα όλο αυτό που έζησα που εύχομαι σε όσους δεν μπορούν να με καταλάβουν , να μη χρειαστεί ποτέ να με καταλάβουν.. !!! Τα σχόλια τα κακά πλέον τα έχω συνηθίσει δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, το μόνο που θέλω είναι να πείσω εμένα ότι θα τελειώσει… Να περάσετε έναν όμορφο Αύγουστο».

όμορφο Αύγουστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .