Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Σοκ στο Κολωνάκι – Νεκρός ο επιχειρηματίας Κώστας Φιλίππου (ΦΩΤΟ)

Πέθανε, σε ηλικία μόλις 56 ετών, ο ιδιοκτήτης και ψυχή του ιστορικού εστιατορίου «Φιλίππου», Κώστας Φιλίππου, συνονόματου του παππού του, ο οποίος είχε πρωτοανοίξει το εστιατόριο πριν από 99 χρόνια.

  • Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από την επίσημη σελίδα του γνωστού εστιατορίου στο facebook.

«Με μεγάλη λύπη και πόνο σήμερα γράφουμε πως έφυγε ο σύζυγος και πατέρας μας Κώστας Φιλίππου στην ηλικία 56 ετών. Ένας υπέροχος άνθρωπος που αποτελούσε επί χρόνια την ψυχή του εστιατορίου Φιλίππου. Το ευγενικό του χαμόγελο, το πάθος του για ποιότητα και η σταθερή επιθυμία να συνεχίσει με πολύ αγάπη την παράδοση του ελληνικού σπιτικού φαγητού ήταν πάντα ορατή απ’ όλους.

Φέτος το καλοκαίρι είχε ξεκινήσει μια υπέροχη ανακαίνιση στο εστιατόριο μας και δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει την ολοκλήρωση της.

Εμείς η τρίτη και τέταρτη γενιά πλέον πια συνεχίζουμε το έργο του με εκτίμηση και σεβασμό, έτσι ακριβώς όπως το είχε οραματιστεί και γνωρίζουμε ότι θα είναι πάντα δίπλα μας.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στην κηδεία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα.

Καλό ταξίδι Κώστα μας,

Πατρίσια, Σύνθια & Μαριάννα Φιλίππου», ανέφερε η σχετική ανάρτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.