Κυριακή, Αυγούστου 7

Μισελληνισμός και ξενοδουλεία: Πολυτελή χώρο στο «Σεράφειο» συγκρότημα παραχώρησε ο Δήμος «Αθηναίων» στους Πακιστανούς της Αθήνας

Οι διεφθαρμένες μισελληνικές ψευδοελίτ και η "Αγία Οικογένεια" 

Το δώρο του Κώστα Μπακογιάννη για πακιστανικές εκδηλώσεις
Ένα πολυτελέστατο χώρο  στο κτίριο του “Σεράφειου συγκροτήματος  Αθλητισμού Πολιτισμού και Καινοτομίας” και μάλιστα πλήρως ανακαινισμένο  με εξωτερικούς  χώρους και κήπο παραχώρησε ο Δήμος «Αθηναίων», όχι σε κάποιον ελληνικό σύλλογο ή φορέα ή τουλάχιστον για την στέγαση Ελλήνων  ή φοιτητών αλλά σε ένα σύλλογο Πακιστανών.

Την στιγμή που Έλληνες χάνουν  τα σπίτια τους λόγω πλειστηριασμών,  ή που δεν καταφέρνουν  να πληρώνουν τα χρέη τους εξαιτίας της ανεργίας των κυβερνητικών πολιτικών, αλλά και των τεχνιτών ανατιμήσεων (για χάρη του Κιέβου και του Ζελένσκι), ο Δήμος «Αθηναίων» υπό την αιγίδα του Κώστα Μπακογιάννη, παραχώρησε πολυτελές κτίριο στον Πακιστανικό σύλλογο για να υλοποιούν ισλαμικές και άλλες εκδηλώσεις.

Σε βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος ο πρόεδρος του συγκεκριμένου συλλόγου των Πακιστανών ξεναγεί τους θεατές (και τους Έλληνες) στον χώρο που του παραχωρήθηκε από τον Δήμο «Αθηναίων».

Tο κτίριο ΣΕΡΑΦΕΙΟ βρίσκεται στην οδό Εχελιδών &, Πειραιώς 144.

Τι περιέχει λοιπόν το κτίριο, ενώ οι Έλληνες δεν έχουν στέγη και φαγητό τις δύσκολες αυτές στιγμές:

Τεράστιο εσωτερικό χώρο, που θα μπορούσαν να χωρέσουν άστεγοι

Πισίνες

Πολυτελή εξωτερικό και ανοιχτό χώρο

Γήπεδο καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης (volley)

Μεγάλο ανοιχτό πάρκινγκ

Έτσι επιβραβεύονται όσοι απλά έχουν μπει παράνομα στη χώρα, διαμένουν παράνομα και θεωρούν την  Ελλάδα ως  «τσιφλίκι» τους.

Μια Ελλάδα η οποία χάνεται με γρήγορους ρυθμούς, λόγω της υπογεννητικότητας και της γήρανσης του πληθυσμοί. Αντίθετα οι πακιστανικοί πληθυσμοί που βρίσκονται στην Ελλάδα, εκτός από φανατικοί σύμμαχοι των Τούρκων, είναι και νεαρής ηλικίας.

Τι αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων για το Σεράφειο

«Το Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων είναι ένα μοναδικό συγκρότημα Αθλητισμού Πολιτισμού και Καινοτομίας, 3.500 m2 που περιλαμβάνει πρότυπες αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις και συγχρόνως φιλοξενεί και τον κόμβο καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων.

Το Σεράφειο υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, επισκέπτες και κατοίκους, φορείς και συλλογικότητες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ποιότητα ζωής των κατοίκων. Παράλληλα φιλοξενεί πολλές και διαφορετικές κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις, ανοιχτά εργαστήρια και πρωτοβουλίες τεχνολογικής και κοινωνικής καινοτομίας.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα υπερσύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο με 2 πισίνες κι ένα κλειστό προπονητήριο μπάσκετ, αλλά και ανοιχτά γήπεδα (1 για τέννις, 3 για μπάσκετ και 1 για ποδόσφαιρο 5×5), ενώ στο χώρο φιλοξενείται και μια πρότυπη παιδική χαρά που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, με χώρους για παιχνίδι και πρόσβαση σε ΑμεΑ.

Στο κτίριο του Σεραφείου φιλοξενείται ο Κόμβος Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων (This is Athens, Athens Digital Lab, Εργαστήριο ΠΟΙΩ/ Έτσι μαθαίνω καλύτερα, Athens Film Office, ΔΑΕΜ) ενώ διαθέτει σύγχρονες δημόσιες υποδομές- έναν εκθεσιακό χώρο 800 τ.μ., μια αίθουσα R&D (research and development) και μία αίθουσα Τ.Ε.C (technology, engineering, creation) που φιλοξενούν δράσεις, εκθέσεις και εκδηλώσεις από Φορείς, Ιδρύματα, Επιχειρήσεις και Σχολεία.

Στόχος μας, είναι να καλωσορίζουμε καθημερινά κατοίκους και επισκέπτες σε ένα χώρο ανοιχτό, που θα εξελίσσεται διαρκώς μαζί με τις ανάγκες τους προβάλλοντας ένα σύγχρονο όραμα για μια βιώσιμη και προσβάσιμη πόλη.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .