Παρασκευή, Αυγούστου 26

Δάκης: Η τελευταία του επιθυμία γίνεται πραγματικότητα

Δάκης: Η τελευταία του επιθυμία γίνεται πραγματικότητα

Ο Δάκης εννέα μήνες πριν από τον θάνατό του, είχε ηχογραφήσει ένα πρόγραμμα διάρκεια 40 λεπτών, περίπου το οποίο θα παιχτεί πρώτη φορά απόψε στο εστιατόριο Thalassa, στη Σαρωνίδα.

Ο επί 22 χρόνια στενός φίλος και συνεργάτης του, Πάνος Δερβός, μιλώντας στην Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια ανέφερε:

«Ο Δάκης ήταν ένα υπεύθυνο άτομο, ένας άνθρωπος που προνοούσε πάντα για τα πάντα, όπως είχε προνοήσει ακόμη και για τον θάνατό του. Ήταν άνθρωπος της τακτοποίησης στη ζωή του κι επειδή έκανε εκείνη την περίοδο κάποιες συναυλίες με τους Κώστα Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα δεν ήθελε να τους «κρεμάσει» σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι στη φωνή του.

Έτσι σκέφτηκε να κάνουμε τη συγκεκριμένη ηχογράφηση που θα ακουστεί απόψε. «Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου, να μπορώ να εμφανιστώ και να τραγουδήσω full playback το 35λεπτο πρόγραμμα της δικής μου εμφάνισης, να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους συναδέλφους εξαιτίας μου», μου είχε πει τότε ο ίδιος».

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .