Παρασκευή, Αυγούστου 26

Όταν ο Α.Γεωργιάδης αποκαλούσε τον Κ.Μητσοτάκη «βαθύπλουτο λαϊκιστή που δεν έχει εργαστεί ποτέ» (βίντεο)

 Άλλαξε κάτι από τότε;

O λαός λέει χαρακτηριστικά «μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις» και έχει απόλυτο δίκιο ειδικά στη σημερινή εποχή που όλα καταγράφονται και όλα μένουν για πάντα (τουλάχιστον όσο υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα).

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ο Α.Γεωργιάδης ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ, ο νυν υπουργός Ανάπτυξης δεν είχε την ίδια άποψη που έχει σήμερα για τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη.

Τότε έλεγε απαξιωτικά για αυτόν πως είναι «βαθύπλουτος γόνος, ένας λαϊκιστής που δεν έχει ποτέ εργαστεί».

Μάλιστα είχε πει πως «αν είσαι βαθύπλουτος γόνος μπορείς να ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν χρειάζεται να εργαστούν ποτέ και άρα να έχεις φιλοσοφικές ανησυχίες».

Αυτά τα είχε πει με αφορμή πρόταση του Κ.Μητσοτάκη εκείνη την εποχή για μείωση των βουλευτικών αποδοχών.

Φαίνεται πως η άποψή του αυτή δεν τον εμπόδισε να γίνει υπουργός του.

Βέβαια, θα πρέπει να πει δημοσίως ποια είναι η άποψή του για τις τότε πολιτικές του θέσεις και κυρίως για την γνώμη που είχε για τον τωρινό πρωθυπουργό.

Βέβαια, θα πρέπει να πει δημοσίως ποια είναι η άποψή του για τις τότε πολιτικές του θέσεις και κυρίως για την γνώμη που είχε για τον τωρινό πρωθυπουργό.
pronews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .