Τετάρτη, Αυγούστου 10

Μαγειρική σόδα: ο εφιάλτης των φαρμακευτικών εταιρειών


Ένα στοματικό διάλυμα με μαγειρική σόδα και χλωρίδιο του μαγνησίου μπορεί να απομακρύνει τις τοξίνες και να αποτρέψει πολλά μελλοντικά προβλήματα υγείας.
Αποτελεί η μαγειρική σόδα τον εφιάλτη των φαρμακευτικών εταιρειών ; Η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την υγεία, την ομορφιά και το σπίτι. Το προϊόν αυτό συνεχίζει να μελετάται σε πολλά μέρη του κόσμου καθώς θεωρείται ότι έχει πολλές ακόμα άγνωστες ιδιότητες.

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ένα τόσο συνηθισμένο προϊόν όπως η μαγειρική σόδα μπορεί να είναι περισσότερο ωφέλιμο από πολλά φάρμακα για τη βελτίωση της υγείας. Έχει αποδειχτεί ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη και στην καταπολέμηση πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των χρόνιων προβλημάτων υγείας όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης. Μάλιστα, μερικοί γιατροί αρχίζουν να χρησιμοποιούν αυτό το φυσικό προϊόν και να το συνιστούν συχνότερα καθώς πραγματικά προσφέρει πολλές ωφέλειες. Μάθετε σήμερα γιατί η μαγειρική σόδα αποτελεί τον εφιάλτη των φαρμακευτικών εταιρειών!
Μαγειρική σόδα: ο εφιάλτης των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών


Οι άνθρωποι θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους την ικανότητα της μαγειρικής σόδας να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας. Αυτό το απλό προϊόν χρησιμοποιείται από τους ογκολόγους επειδή μπορεί να μειώσει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας σε σημαντικά όργανα όπως τα νεφρά και το συκώτι.


Σε πολλά μέρη του κόσμου, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να διαλύουν μικρές ποσότητες μαγειρικής σόδας σε νερό για να φτιάξουν ένα αλκαλικό ρόφημα που θεραπεύει την οξείδωση και άλλα σχετικά προβλήματα υγείας. Δεδομένων των ωφελειών της, η μαγειρική σόδα έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται στις μονάδες εντατικής θεραπείας για να σωθούν ζωές. Έχει βρεθεί ότι ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας με άλλες ουσίες, όπως το ιώδιο και το χλωρίδιο του μαγνησίου, αποτελεί μια ιδιαίτερα ισχυρή θεραπευτική ουσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές.

Μία από τις κύριες ωφέλειες της μαγειρικής σόδας είναι η ικανότητά της να αλκαλοποιεί με φυσικό τρόπο το σώμα. Όταν υπάρχει έλλειψη διττανθρακικών ιόντων, το pH του αίματος είναι χαμηλότερο, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερες ενοχλήσεις και προβλήματα υγείας ως αποτέλεσμα ενός όξινου περιβάλλοντος μέσα στο σώμα. Το γεγονός ότι τα κύτταρα του σώματος λειτουργούν καλύτερα μέσα σε ένα ελαφρώς αλκαλικό περιβάλλον επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της μαγειρικής σόδας.


Η διατροφή είναι το κλειδί για τη διατήρηση των σωστών επιπέδων pH στο αίμα. Ωστόσο, ο τρόπος ζωής, η κακή διατροφή και η κατανάλωση ανθυγιεινών τροφών, όπως φαστ-φουντ, δημιουργούν ένα όξινο περιβάλλον στο σώμα, γεγονός το οποίο οδηγεί σε διάφορες ασθένειες. Όταν το pH του σώματος γίνει όξινο, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος εμφάνισης χρόνιων ασθενειών όπως ο καρκίνος, η γαστρίτιδα, η οστεοπόρωση, ο διαβήτης και η καρδιακή νόσος.

Από αυτή την άποψη, η μαγειρική σόδα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος της υγείας σας καθώς συμβάλλει στη μεταφορά οξυγόνου διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία των ιστών και βοηθάει στην αποκατάσταση των φυσιολογικών ή ελαφρώς αλκαλικών επιπέδων του pH. Έχει αποδειχτεί ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να συνεισφέρει στην πρόληψη σοβαρών προβλημάτων υγείας όπως η αρθρίτιδα, η ποδάγρα, η γρίπη, οι λίθοι στα νεφρά και ο διαβήτης.



Δεδομένων των σημαντικών ωφελειών της μαγειρικής σόδας για την υγεία, οι άνθρωποι μπορούν να αρχίσουν να τη χρησιμοποιούν ως έναν ασφαλή και φυσικό τρόπο αντιμετώπισης ασθενειών. Μάλιστα, ο συνδυασμός της μαγειρικής σόδας και του χλωριδίου του μαγνησίου, ένα μείγμα που λαμβάνεται από το στόμα, προλαμβάνει πολλά είδη προβλημάτων υγείας. Και τα δύο συστατικά λειτουργούν αποτελεσματικά για την απομάκρυνση των συσσωρευμένων τοξινών και των οξέων από τους ιστούς, τα κύτταρα και τα όργανα.

Η μαγειρική σόδα είναι εφιάλτης για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες λόγω των πολλών ωφελειών της. Είναι οικονομική, ασφαλής και αποτελεσματική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα, πάντα σε ακριβείς ποσότητες και με μέτρο.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να μάθετε αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος από την κατανάλωση μαγειρικής σόδας για τη βελτίωση της υγείας σας. Σε κάποιους ανθρώπους η μαγειρική σόδα μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες, όπως δίψα, πονοκέφαλο, οίδημα στα πόδια ή αδυναμία.

Τώρα ξέρετε γιατί η μαγειρική σόδα αποτελεί τον εφιάλτη των φαρμακευτικών εταιρειών.

 .ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .