Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πλησιάζει η ημέρα πληρωμής-Αντίδερου για τους χαμηλοσυνταξιούχους που στον μισό μήνα τελειώνουν τα λεφτά και πέφτει άγρια πείνα !

Δεν άκουσα ποτέ το Κ.Κ.Ε να μιλά για αυτό το θέμα που υποτίθεται ότι είναι με τους φτωχούς και αδύναμους. Όσο για τον Τσίπρα το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να τακτοποιήσει την Περιστέρα του !


Συντάξεις πείνας 400 ευρώ, όσο κοστίζει ένα γεύμα του Μητσοτάκη. Οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα πρέπει να ζήσουν με 400 ευρώ ένα ολόκληρο μήνα! Να πληρώσουν ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλέφωνο, τα φάρμακά τους, το γιατρό τους,  κι αν κάτι περισσέψει να φάνε, τι;; Κάποιος εκεί στου Μαξίμου έχει φιλότιμο να κοιτάξει τι θα κάνουν με τους χαμηλοσυνταξιούχους ή μόνο για τους ισλαμιστές λαθραίους ενδιαφέρονται;;Ένα βοήθημα το ΕΚΑΣ που είχε δώσει το ΠΑΣΟΚ το έκοψαν η Ν.Δ με τον ΣΥΡΙΖΑ , και αφήνουν την τρίτη ηλικία να αργοπεθαίνει ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. Τα επιδόματα για τους επιδρομείς αλλοδαπούς πάνε κι έρχονται για τους Έλληνες πλήρη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ;;Στις 26, 29 και 30 Αυγούστου θα καταβάλει ο ΕΦΚΑ τις συντάξεις Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την απόφαση της Διοίκησης, οι πληρωμές ανά Ταμείο θα γίνουν ως εξής:

Στις 26 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Στις 29 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 30 Αυγούστου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.


Μ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.