Δευτέρα, Αυγούστου 8

ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΣΥΛΙΑ Ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Της Λέττας Καλαμαρά *  

Κρύβεται, για να παρέλθει το αυτόφωρο, ο ηθικός αυτουργός της κατάλυσης του Συντάγματος και των ελευθεριών των πολιτών. Προσπαθεί, μάταια, να κερδίσει χρόνο ώστε η εκπρόσωπος των διεθνών συμφερόντων που υπηρέτησε εις βάρος του λαού να του εξασφαλίσει την ασυλία του καθεστώτος του για το εθνικό έγκλημά του, τΤην κατάλυση της δημοκρατίας.



Παρακολουθήσεις μπορεί να συνέβαιναν και παλαιότερα, όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεθόδευσε από την πρώτη μέρα της εξουσίας του, την υφαρπαγή της ΕΥΠ, το νομικό πλαίσιο παρακολουθήσεων εκατοντάδων αν όχι χιλιάδων πολιτών χωρίς κανένα δικαίωμα ενημέρωσής τους, με αστεία επιχειρήματα αντι-εθνικής και ποινικής φύσεως και έχτισε τη σύγχρονη "Ελλάδα του Τσαουσέσκου" θεσμικά και με αδιαφάνεια.

Ο επίορκος Κ.Μητσοτάκης, με συγγενείς και φίλους, γνωρίζει τα εγκλήματά του για τα οποία ο θλιβερός Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Οικονόμου και το Μέγαρο Μαξίμου διά του περιβόητου κ.Γεραπετρίτη ψεύδονταν μέχρι εχθές και σχεδιάζει να συνεχίσει ασύστολα παίζοντας με τις λέξεις. Γνωρίζει επίσης ότι τελειώνουν οι μέρες της μαύρης εξουσίας του. Αυτό που δεν γνωρίζει και είναι και ο λόγος που δεν προσφεύγει σε εκλογές άμεσα είναι η μετεκλογική ασυλία για τα εγκλήματά του.

Η Μαντάμ "Ο", σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του thedayaftergr, στο νησί της Αίγινας, το νησί του Αλέξη Τσίπρα, προσπαθεί απεγνωσμένα να κλείσει το deal, να τον ξανακάνει υποχείριό της, να καλύψει τα ίχνη της καθώς και τα θύματα του παρακράτους Μητσοτάκη. Έτσι συμβαίνει στις αποικίες του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος.

Η Ελλάδα οφείλει να αναγεννηθεί πριν γίνει και επίσημα προτεκτοράτο της Τουρκίας. Ο χάρτης της Κρήτης και το Turkeagean που εμφανίστηκαν επί καθεστώτος Κ.Μητσοτάκη για πρώτη φορά μετά από αιώνες, λέει πολλά.

Πάνω από όλα όμως οφείλει ο Π. Κοντολέων να πει πόσους παρακολουθούσε και ποιους, να ομολογήσει όλα τα θύματα της αντι-εθνικής πολιτικής Μητσοτάκη.

Όλα τα ονόματα παρακολουθήσεων - εκβιασμών, με βούλα της Εισαγγελέως της ΕΥΠ, να βγουν στη δημοσιότητα σήμερα!

Κάθε απόκρυψή τους, κύριε Μητσοτάκη, είναι ομολογία του εγκλήματός σας.










Πόσους δημοσιογράφους και Αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού παρακολουθούσε, παράνομα, το καθεστώς σας κ.Μητσοτάκη για να τους εκβιάζει, εις όφελος άλλων χωρών και δρώντων;

Υπάρχει ζήτημα Εθνικής Προδοσίας, κ. Μητσοτάκη;

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να κηρυχθεί εκτός Νόμου, όπως τα κόμματα παραβάτες του Συντάγματος. Το τι συνέβη με εντολή εισαγγελέα και Μεγάρου Μαξίμου είναι πασιφανές. Είναι ντροπή για τη δημοκρατία που την έχουν κουρελιάσει εξάλλου, να κυβερνούν υπό το καθεστώς Μητσοτάκη. Ο αυριανός λόγος του θα είναι σάπιος όπως η πολιτική του και το καθεστώς του. Ένα κελί του αξίζει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .