Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Εντάξει καλέ! Δεν μπορεί μια γυμνάστρια να διοικήσει ένα νοσοκομείο; Ρωτήστε και τη Νέα Δημοκρατία…

PAPADOPOYLOY

Όλοι οι καλοί (κι αν είναι και «γαλάζιοι» ακόμα καλύτερα) χωράνε σε μια θέση δημοσίου με καλά χρήματα. Και ας μην έχει καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο του επαγγέλματός τους…

Όπως για παράδειγμα η γυμνάστρια και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Αριστέα Παπαδοπούλου, που ορκίστηκε στις 22 Αυγούστου 2022 ως προσωρινή Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας με αρμοδιότητα στην Α.Ο.Μ “Κρέστενα”, αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ.

Σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει αναρτήσει στο προσωπικό της ιστολόγιο στο facebook η κ. Παπαδοπούλου έχει την ιδιότητα του πτυχιούχου του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Είναι επίσης:

* Υπεύθυνη Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας για την Δυτική Ελλάδα

* Αν. Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμμματος στην εταιρεία ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

* Πρώην Μέλος Κεντρικής Επιτροπής στην εταιρεία ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

* Πρώην Προισταμένη Γραφείου Ολυμπιακής Παιδείας – Καλλιπάτειρα στην εταιρεία Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

ileia-1

Άκρως αποκαλυπτικό το πρώτο της δημόσια μήνυμα με την ανάληψη των καθηκόντων της , δείχνει τον τρόπο αλλά και τα πρόσωπα που φρόντισαν για την τοποθέτησή της.

Όπως αναφέρει :

« Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη για τον ορισμό μου, ως Συντονιστή-Υπευθύνου του Τομέα Πολιτισμού για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ιδιαίτερα όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Τομεάρχη Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Σούλη για την τιμητική του πρόταση ως προς το πρόσωπό μου.»

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%bd%cf%84%ce%ac%ce%be%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%ad-%ce%94%ce%b5%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b9/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.