Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Φαίη Σκορδά: Τρεις γυναίκες θα βρεθούν στο πάνελ της νέας εκπομπής της στον ΣΚΑΪ

Φαίη Σκορδά: Τρεις γυναίκες θα βρεθούν στο πάνελ της νέας εκπομπής της στον ΣΚΑΪ

Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ανήκει πλέον και επίσημα η Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρησή της, έπειτα από εννέα χρόνια συνεργασίας, από τον Ant1. Ο σταθμός έχει καλωσορίσει την παρουσιάστρια η οποία θα λέει την πιο γλυκιά της καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό.

Ένα από τα ζητήματα τα οποία κλήθηκαν να λύσουν οι συντελεστές του ΣΚΑΪ αλλά και η ίδια η Φαίη Σκορδά ήταν αυτό του πάνελ και όπως όλα δείχνουν, αυτό έχει λυθεί.

 

Όχι μια, όχι δυο αλλά τρεις γυναίκες θα βρεθούν στο πάνελ της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ στο πλευρό της Φαίης Σκορδά την ερχόμενη σεζόν.

Άρωμα γυναίκας θα έχει λοιπόν η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά καθώς εκτός από την Ελεάνα Τρυφίδου η οποία θα αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής, στο πλευρό της παρουσιάστριας αναμένεται να βρεθούν η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Ελένη Φωτοπούλου αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.