Κυριακή, Αυγούστου 14

Φαίη Σκορδά: Τρεις γυναίκες θα βρεθούν στο πάνελ της νέας εκπομπής της στον ΣΚΑΪ

Φαίη Σκορδά: Τρεις γυναίκες θα βρεθούν στο πάνελ της νέας εκπομπής της στον ΣΚΑΪ

Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ανήκει πλέον και επίσημα η Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρησή της, έπειτα από εννέα χρόνια συνεργασίας, από τον Ant1. Ο σταθμός έχει καλωσορίσει την παρουσιάστρια η οποία θα λέει την πιο γλυκιά της καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό.

Ένα από τα ζητήματα τα οποία κλήθηκαν να λύσουν οι συντελεστές του ΣΚΑΪ αλλά και η ίδια η Φαίη Σκορδά ήταν αυτό του πάνελ και όπως όλα δείχνουν, αυτό έχει λυθεί.

 

Όχι μια, όχι δυο αλλά τρεις γυναίκες θα βρεθούν στο πάνελ της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ στο πλευρό της Φαίης Σκορδά την ερχόμενη σεζόν.

Άρωμα γυναίκας θα έχει λοιπόν η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά καθώς εκτός από την Ελεάνα Τρυφίδου η οποία θα αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής, στο πλευρό της παρουσιάστριας αναμένεται να βρεθούν η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Ελένη Φωτοπούλου αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .