Παρασκευή, Αυγούστου 12

"ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ" ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ....

 ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΊΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΎΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ... 

 Άγρια συμπλοκή με ανήλικους από το Αφγανιστάν που επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας και προσπάθησαν να τους αρπάξουν τον οπλισμό τους!

Οι αστυνομικοί, άνδρας και γυναίκα, της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αθηνών, στάθμευσαν τις μοτοσικλέτες τους στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Κουμουνδούρου. Τότε τους προσέγγισαν οι δράστες και τους ρώτησαν απειλητικά, τί θέλουν στη περιοχή.

Οι αστυνομικοί τους είπαν την ιδιότητά τους, γεγονός που εξόργισε τους αφγανούς "πρόσφυγες", και τους απάντησαν «και που είστε αστυνομία, τί θέλετε εδώ;». Ο ένας Αφγανός ξαφνικά επιτέθηκε στον 30χρονο αστυνομικό και προσπάθησε να του αρπάξει το όπλο του. Ο αστυνομικός αντέδρασε, απέτρεψε να του πάρει το πιστόλι, και πάνω στη συμπλοκή έπεσαν στο έδαφος.

Ο δεύτερος Αφγανός άρχισε να χτυπά με κλωτσιές στο κεφάλι τον πεσμένο αστυνομικό. Η συνάδελφός του, με την συνδρομή διερχόμενου αστυνομικού εκτός υπηρεσίες, προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τους δράστες, αλλά δέχτηκαν και οι ίδιοι επίθεση.

Μετά από ολιγόλεπτη μάχη σώμα με σώμα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους 17χρονους από το Αφγανιστάν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .