Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Στο αρχείο η δικογραφία για τον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη

Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία που εκκρεμούσε από το 2019 σχετικά με την καταγγελία που είχε κάνει η Ελένη Τοπαλούδη για ομαδικό βιασμό και παράνομη μαγνητοσκόπηση από τρεις Ροδίτες, προτού βρεθεί στα χέρια των ανθρώπων που τη βίασαν και τη σκότωσαν.
Συγκεκριμένα, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη κατήγγειλε ότι φίλες της άτυχης κοπέλας, που της είχαν τηλεφωνήσει για να τη συλλυπηθούν, την ενημέρωσαν για ένα περιστατικό που τους είχε εκμυστηρευτεί η φοιτήτρια τον Νοέμβριο του 2017.

Οπως είπε, η 24χρονη φίλη της Ελένης ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η κόρη της είχε πέσει θύμα βιασμού και της έδωσε τα ονόματα των δύο εκ των τριών ανδρών. Ακόμη, είχε ισχυριστεί πως η Ελένη είχε μιλήσει με τη μητέρα του ενός και την εκβίαζαν με ροζ βίντεο.

Η 24χρονη, ως μάρτυρας, είχε αναφερθεί στο περιστατικό και είχε επισημάνει ότι η φοιτήτρια φοβόταν τρεις νεαρούς, ηλικίας 19, 22 και 23 ετών, που εμπλέκονταν σε υπόθεση βιασμού σε βάρος της. Είχε τονίσει μάλιστα ότι δεν έκανε μήνυση γιατί φοβόταν ότι θα της έκαναν κακό.

Στο σπίτι

Κατέθεσε ακόμη ότι η Ελένη τής είχε αναφέρει πως ένα βράδυ που διασκέδαζε στο νησί γνώρισε κάποια άτομα που τη μετέφεραν στο σπίτι της και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά, χωρίς να μιλήσει για βιασμό. Ανάλογες είναι οι καταθέσεις ακόμη δύο φίλων της.

Η δικογραφία εμπλουτίστηκε και με έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών μετά τον έλεγχο πέντε κινητών τηλεφώνων, εκ των οποίων τα τρία ήταν εκτός λειτουργίας, που κατασχέθηκαν κατά την έρευνα στο σπίτι του 19χρονου στα Μάσαρη. Από τον έλεγχο δεν προέκυψε κάτι μεμπτό.

Οι καταγγελλόμενοι, συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους, αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονταν, με αποτέλεσμα η υπόθεση να μπει τελικά στο αρχείο. Υποστήριξαν ότι το βράδυ που είχαν πάει σε νυχτερινό κέντρο της Παλιάς Πόλης η Ελένη Τοπαλούδη μαζί με τη φίλη της τους προσέγγισαν και συστήθηκαν. Αργότερα κατέληξαν στο σπίτι της φοιτήτριας.

Ο 20χρονος, όπως υποστηρίζουν, συνευρέθηκε με την Ελένη ερωτικά και τότε ο μικρότερος της παρέας, θέλοντας να αστειευτεί, προσποιήθηκε ότι τραβούσε βίντεο. Ο φίλος του τού είπε να σταματήσει, ενώ η Ελένη τού ζήτησε να το διαγράψει αμέσως. Διατείνονται ότι της έδωσε το τηλέφωνό του και το διαπίστωσε και η ίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.