Δευτέρα, Αυγούστου 15

Νίκος Φίλης: Η βαρβαρότητα εναντίον των Προσφύγων στον Έβρο πρέπει να σταματήσει--

Απάνηση:Από που είναι πρόσφυγες, από ποιο πόλεμο φεύγουν κύριε Συριζαίε;;Νύχτα μέρα έρχονται και τελειωμό δεν έχουν, κάθονται γιατί δεν υπάρχουν δουλειές και τους ταΐζει ο Ελληνικός λαός .Τι πάτε να κάνετε να εξοντώσετε τους Έλληνες να κάνετε αντικατάσταση με ισλαμιστές;; Δε σας φτάνει που φέρατε τόσους οι λαθραίους που σχεδόν είναι σε πληθυσμό ίσοι με τους Έλληνες; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Ποιος ηλίθιος Ελληναράς θα σας ψηφίσει προδότες της Πατρίδας είστε!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!

Σε δημόσια παρέμβαση για τη ντροπιαστική κατάσταση, που επικρατεί σε νησίδα του Έβρου, όπου δεκάδες πρόσφυγες είναι εγκλωβισμένοι για ημέρες, προχώρησε ο Νίκος Φίλης.Αναλυτικά η τοποθέτησή του

"Άναυδη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τη συνεχιζόμενη βαρβαρότητα στον Έβρο. Με το νεκρό εδώ και ημέρες κοριτσάκι να διατηρείται στο νερό από τους γονείς του, με το άλλο παιδί που κινδυνεύει κι αυτό από τσίμπημα σκορπιού και με δεκάδες πρόσφυγες να είναι εγκλωβισμένοι σε μια νησίδα.

Μπροστά σε αυτή την τραγωδία και μάλιστα παραμονή μιας μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, κανείς απλός άνθρωπος δεν μένει ασυγκίνητος ή αμέτοχος. Οι ηγεσίες όμως και στις δύο πλευρές των συνόρων, ανάλγητες, κατώτερες των περιστάσεων, «ευχαρίστως» παραχωρούν η μία στην άλλη την «ιδιοκτησία» της νησίδας, που σε άλλη περίπτωση ίσως αποτελούσε αιτία εθνικιστικών πολεμοκάπηλων αντιπαραθέσεων.

Πρόκειται για αληθινή βαρβαρότητα. Την καταδικάζω, όπως πιστεύω κάθε πολιτισμένος άνθρωπος. Η παραπαίουσα κυβέρνηση κάνει ότι κοιτάει αλλού. Καλώ τον πρωθυπουργό να δώσει αμέσως, όπως οφείλει, την πρέπουσα λύση. Ο Δεκαπενταύγουστος δεν πρέπει να κηλιδωθεί από το συνεχιζόμενο έγκλημα στον Έβρο".

.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .