Πέμπτη, Αυγούστου 18

Ζει και βασιλεύει ο βασιλιάς του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας


Ζει και βασιλεύει ο βασιλιάς του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας

Αργά το απόγευμα κυκλοφόρησε η είδηση ότι πέθανε ο βασιλιάς του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας σε ηλικία 70 ετών.

Την είδηση δημοσιοποίησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος με ανάρτηση του στο FB έγραψε: «Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών , ο υπέροχος Γιώργος Μάγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μόρτζο πριν 20 χρόνια στα Γιάννενα σε μια ταβερνούλα

και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφο του την Τζούλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν. Γίναμε φίλοι! Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανηγύρι κ όταν μπήκαμε όπως μας είδε, είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα.. Δεν ήξερα πως να το μαζέψω, γιατί εγώ απλά συνεργαζόμουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου... Γελάσαμε τόσο πολύ... Καλό ταξίδι υπέροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ... Κουράγιο Τζουλη».

Η είδηση αναρτήθηκε ως πρωτοσέλιδο από τις περισσότερες ελληνικές ενημερωτικές ιστοσελίδες. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι την αναπαρήγαγε και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο εκ της θέσεως του δεν έχει το δικαίωμα να δημοσιεύσει μια είδηση με βάση μόνο μια ανάρτηση στο Facebook, χωρίς προηγουμένως να την έχει διασταυρώσει.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο γιος του Γιώργου Μάγκα, Θανάσης, διέψευσε με ανάρτησή του στο facebook, τα πάντα.

Μάλιστα προέβη σε δήλωση προς τη «Ζούγκλα», όπου είπε τα εξής: «Αυτό που έγινε έκανε κακό στην καριέρα του πατέρα μου, ο οποίος έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ».

Ακούστε τι ανέφερε ο Θανάσης Μάγκας στη «Ζούγκλα»: 

 

Μπιμπίλας: Ζητώ συγγνώμη

Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, ο Σπύρος Μπιμπίλας επανήλθε με νέα ανάρτηση και ζήτησε συγγνώμη για την λάθος είδηση που μετέφερε: «Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφόρησαν λάθος και εμφάνισα την είδηση περί του θανάτου του φίλου Γιώργου Μάγγα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορούν με ψευδείς ειδήσεις περί θανάτων! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μάγγας ζει!!!!».  

Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορούν με ψευδείς ειδήσεις περί θανάτων! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μάγγας ζει!!!!».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .